Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitaplığında Güzel Bir Sıralama Yaptığın Sürece Kitapların Karışmayacaktır

minoo

Üye
    Konu Sahibi
O anlamda değil yahu. Kitaplığım gayet düzenlidir. Kitaplarımı da ÇOK severim. Sorun o değil. Sorun şu;
kendi okuduğum kitap bitmeden başka kitap okumak zorunda kaldım. Mecburdum yani. Vizede sorumluyduk. Şimdi koptu her şey. Zamanım da azdı. Kendi kitabımı bitiremezdim. Kaldı ki serii okuyordum

Tepkiler: Phobersus
Ha Anladım Tamam Bilirim O Durumları,Öğrenci Olmak Zor

Sürükleyici kitapların başında geliyor. Dan Brown kitapları her zaman güzeldir de adamın kitaplarını filme çekerken neden vasatlaşıyorlar anlamıyorum.
Güzelim konu ne kadar basitleşiyor

Tepkiler: minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Evet, ben de desteklemiyorum kitapların perdeye aktarılışını. Bana göre film insanların hayal dünyasını kısıtlıyor. Kitap ise tam tersi.

Arkadaslar bu kitabi benimle degistirmek isteyen var mi?bende cok guzel gerilim romanlari var. Bu kitabi cok okumak istiyorm

Alirim da degistirmek cok daha mantikli degil mi

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen ben aldığım bir kitabı kimseye vermem. Bende de var bu kitap. Henüz okumadım ama vermem yani ben

HakLSIN ama bende ver demedim ki bendeki bir kitapla degistirelim dedim bende kitapligimi kimseyle paylasmak istemem.

----------Eklendi @ 18:42:57 ---------- Yazıldı @ 18:33:25 ----------

Ee kararin ne degistirmek istermisin?

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Hayır.

Peki ben de baskasiyla degistirecem.bu kitabi cok istememin sebebi dan brown kitaplarindan okumadigim tek kitabin bu olmasi

Da vinci sifresi ve kayip sembol superdi digerleri iyinin birazALTINDA

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben Da Vinci'yi izledim filmini. Hiç beğenmemiştim?

Ee film ayrI kitap ayri Ben sahsen kitaplardam aldigim zevki filmlerden 10da birini kadar almam

Evet o da fena deildi

----------Eklendi @ 19:07:55 ---------- Yazıldı @ 19:04:45 ----------

Aslinda dan brown tum kitaplari super.

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ben bu konuyu Dijital Kale sanıyordum. Bende Melekler ve Şeytanlar yok yani pardon

Dijital Kale var ama henüz okumadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...