Damatlık aksesuarları nasıl seçilmelidir | Damatlık Aksesuarları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Damatlık aksesuarları nasıl seçilmelidir | Damatlık Aksesuarları
damatlık aksesuarı, damatlık aksesuarları nelerdir, damatlık aksesuar çeşitleri, damat için aksesuarlar, damatlık aksesuarları, damatlık ceket, damatlık kol düğmesi, damatlık kıravat

Damatlık takımlarının vazgeçilmezi olan kıravat, kol düğmesi, yelek, kuşak ve diğer aksesuarlar nasıl seçilmelidir? Dikkat etmeniz gereken tüm detaylar burada! Bu özel gününüzde oldukça şık olmak için aksesuar seçiminizi doğru ve bilinçli bir şekilde yapmaya ne dersiniz? Böylece modern bir görünüm kazanarak gelininiz kadar sizde göz kamaştırıcı olabilirsiniz.



Damatlık Aksesuarları

Kol Düğmesi

Kol düğmelerinin kumaştan degilde metal altın gümüş olmasının kıyafete ayrı bir hava katacagını unutmayın.

Yelek

Pantolon askısı yerine güzel bir yelek ile kıyafete farklı bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Yelek en sade takıma bile göseriş kazandırır ve ceketin çıkmasıyla bile o gösteriş devam eder


Boyun Aksesuarı

Kravat, papyon, fular veya bant bunlardan hangisinin kıyafetinize uygun oldugunu tespit edin.Damatlık yaka kenarı cep üstüne, fularınıza uygun mendil, veya gelin buketinden küçük bir çiçekle ayrı bir hava katabilirsiniz.

Kuşak

Pantolonunuzun üstüne kuşak bağlayacaksanız smokinin veya takım elbisenin görüntüsünü bozmayacak zarif bir model olmasına dikkat ediniz.

Kemer

Kemerinizi alırken kıyafetin rengine yada damatlığınızı kombine olarak kullanıyorsanız ayakkabınızın rengine göre seçin.
Çorap

Çorap rengini kıyafet rengine uydurun veya kombine bir damatlıksa pantolonun rengine veya ayakkabının rengi uygun olsun.

Saat

Gömleginiz damatlık kol manşetinden çıkmasıyla saatinde kombineli durmasıyla degişik bir görüntü verir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt