Damat Tarafının Yapması Gerekenler (Bittik :D )

Sponsorlu Bağlantılar

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
beyler bu gelenekleri toplumumuza kazandıran atalarımız bize baş edemediğimiz yerde hatun kişininde rızası varsa kaçırmayı emrediyor. Taktik ve stratejim şudur! (orjinalden kesit) bir kere sevdiceğinizden asla vazgeçmeyeceksiniz. Asla başkalarıyla ilgilenmeyeceksiniz. Size sırıl sıklam aşık olana kadar centilmen,cömert ve aşık adamı oynayacaksınız. Evlilik aşamasına yaklaştığınızda ailelerinizi zıtlaştıracak nifak tohumları ekip hatun kişiyi kendi taraftarınız yapacaksınız. Belirli bir süreden sonra hatun kaçır beni diyerek size teslim olacaktır. O saatten sonra köprüden geçtiğiniz için her şey sizin istediğiniz kadar olur.

minoo

minoo

Üye
beyler bu gelenekleri toplumumuza kazandıran atalarımız bize baş edemediğimiz yerde hatun kişininde rızası varsa kaçırmayı emrediyor. Taktik ve stratejim şudur! (orjinalden kesit) bir kere sevdiceğinizden asla vazgeçmeyeceksiniz. Asla başkalarıyla ilgilenmeyeceksiniz. Size sırıl sıklam aşık olana kadar centilmen,cömert ve aşık adamı oynayacaksınız. Evlilik aşamasına yaklaştığınızda ailelerinizi zıtlaştıracak nifak tohumları ekip hatun kişiyi kendi taraftarınız yapacaksınız. Belirli bir süreden sonra hatun kaçır beni diyerek size teslim olacaktır. O saatten sonra köprüden geçtiğiniz için her şey sizin istediğiniz kadar olur.

Bu nasıl bir yoldur yahu :s Ağzım açık kaldı. İnanmıyorum size!!

greenmile

greenmile

Üye

böyle fikirleri paylaşmayalım çoluk çocukta giriyor bu foruma

drfuchez

drfuchez

Üye
ehehe yorumlar super ya :D bekara kari bosamak kolaydir derler :D ya sunu sen al bunu ben aliyim demek sacma bence imkanin warsa alirsin kendini borca sokup bunalima girecegine az esya al zamanla tedarik edersin bu yuzden herkes bosaniyor isde damat borcun altindan kalkamiyor bence en guzeli olanla yetinmesini bilmek ask icin ewleniyorsun 1 oda goz olsun ya ne olur mutsuzsam sarayda yasasam ne olur ki karsilikli anlayis saygi sewgi hepsi budur bana gore :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
biz bunların hepsini yaptık erkek kardeşimi evlendirirken bizim burda 2 gün boyunca da yemek pişer

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
yuhh bide bunla övünüyosun afferin

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evlenesim geldi okurken:ehe:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

umutbaykut

Üye
bari yavaş yavaş almaya başlayalım aldıgımız şeylerde eskiyecek ama neyapalım :))))

Alsancak*

Üye
masraf kaç ay çalışmalı ?

lgkg300

lgkg300

Üye
Çok uçuk yorumlar var yahu :) gülmemek elde değil :D ama herkes kendince haklı itiraf etmek gerekir ki çok masraf yani gelinin ayakkabısı ve iç giysilerine kadar da olmamalı abartı bence... Eskiden bunlar yoktu. Beyler ister beğenelim ister beğenmeyelim bunlar bizim adetlerimizdir. Sevdiğiniz için bunlar hiç birşey

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
iyiki erkek diğilim ya :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Kız istemek, köpek gibi heyecandan titremek, vermezlerse diye düşünmek, verirlerse hemen paket yapıp götüremiyorsun da, söz, yüzük, nişan, kına gecesi, düğün... Katliam gibi...

kanser0101

Üye
Şu devirde mümkünse şartlar el verirse evlenmek gerek.Peygamber efendimiz(sav) birçok hadislerinde teşvik etmiştir.Dua edin insaallah

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu devirde mümkünse şartlar el verirse evlenmek gerek.Peygamber efendimiz(sav) birçok hadislerinde teşvik etmiştir.Dua edin insaallah
Adam gibi bir iş sahibi olup, eline ekmeğini alınca evlenilmesi gerekiyor tabi ki :oke:

cargo3230

cargo3230

Üye
Bi de kız tarafının yapması gerekipte erkek tarafına kakalanan maddeler var onlara girmeyelim neyse evlencek gençlerin hevesi kırılmasın :ehe

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
Doğru kişiyi bulmak önemli sonuşta bir ömürü birlikte geçireceksin

Astrosman

Astrosman

Üye
Ooo para yetişmez ki :ehe. Neyse şimdiden rusyaya gidip çalışayımda gelinde rahat etsin... :D

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
moderatörüm h.olsun öncelikle.d bn ewlenmekten vaz geçtm .D

soldier_25

Üye
arkadaşlar şuraya yorum yazanların her biri bana 10 tl atsın hemen :)

tarxhn

tarxhn

Üye
erkekler battı abowwww

Üst Alt