Dalton - The Awesome v.1.00 (3) Anna Belle updated [22/06/2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Dalton - The Awesome v.1.00 (3) Anna Belle updated [22/06/2012]
o Çeşitli power-ups YILLAR için eğlendirecek! Yüksek kazanmak puanı, daha awesome power-ups oyun haline gelecek! topladığınız zombi ruhları ile o Dükkanı dostlarınızla iyi skorlar ÇARPILMA şekilde sevgili power-ups yükseltme! Zombiler sizi kovalayan ile o Crazy Doodle sanat tarzında Dalton nedir - Başar tüm hakkında!

Güncellenmiş sürümü. Şimdi bir çıkış düğmesi ve oyun hacmi kontrol etme yeteneği vardır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: phoenix_, StaLKeR-190E, CanKartaL ve 2 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
cok iyiymis bu oyun tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
benighted

benighted

Üye
umarim duzgun calisir cok seviyordum bu oyunu ama belle guncellemesinden sonra cok donuyodu bu versiyon duzgun olursa harika olur tesekkurler

• Beğen
larten123

larten123

Üye
inşallah diğeri gibi donma yapmaz

- - - Eklendi - - -

eskis gibi maalesef yine donma yapıyor:ağlarım:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
cok iyiymis bu oyun tesekkurler

rica ederim

- - - Eklendi - - -

umarim duzgun calisir cok seviyordum bu oyunu ama belle guncellemesinden sonra cok donuyodu bu versiyon duzgun olursa harika olur tesekkurler

rica ederim bende eskiyi kaldırıp bunu denicem bi.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hadi ya halamı hani kaydırma yeteneği falan demişler bide şunu adam gibi yapsalar atık. ne biçim güncelleştirme yapıyolar anlamadım.

tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:Donmalar düzeltilseydi daha iyiydi.Adam gibi birşey de yapamıyorlarki.

• Beğen

panatomax

Üye
Paylaşım için çok teşekkür ederimde açıklamayı bıraksaydın ingilizce kalsaydı kardeşim :) Böyle hiçbirşey anlaşılmıyor..

• Beğen
benighted

benighted

Üye
ben de donma yapmadı arkadaşlar arada sadce o bonus gibi şeyleri alınca küçük donmalar oluyor ancak oyundan çıktıktan sonra telefon 5 dakika da ancak kendine geliyor öyle bi sıkıntı var arkadaşlar.telefon orjinal bele kuruulu c7

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

• Beğen
larten123

larten123

Üye
oyun başlar başlamaz donmaya başlıyor:bilmm

arslanla

arslanla

Üye
Kasma sorununa çözüm buldum galiba. Oyunu exit butonundan kapatmayın. Menü tuşuna basıp ana ekrana dönün ve açık uygulamalardan kapatın... Ben böyle yaptım kasmadı.

• Beğen
u_cosar

u_cosar

Üye
:tşk:

• Beğen
full force

full force

Üye
Teşekkürler. Bence en iyisi Reloaded o bende kasmıyor

arslanla

arslanla

Üye
Teşekkürler. Bence en iyisi Reloaded o bende kasmıyor

Evet en iyisi reloaded. Oyunda kasma yok da oyundan çıkınca 5 dk boyunca kasıyor. Onunda çözümünü önceki mesajımda yazdım.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:Donmalar düzeltilseydi daha iyiydi.Adam gibi birşey de yapamıyorlarki.

bu dalton u bi adam edemeyecekler anlaşılan :) rica ederim

- - - Eklendi - - -

Paylaşım için çok teşekkür ederimde açıklamayı bıraksaydın ingilizce kalsaydı kardeşim :) Böyle hiçbirşey anlaşılmıyor..

ama ben bunu rus sitesinden buldum istersen rusçasını ekleyebilirim :) rica ederim.

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

:rica:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

ewet sürüm aynı açıkçası emin deilim benim bulduğum siteden ismini aynı kopyaladım updated 22/6 yazıyodu e tarih yeni olduğu için heralde düzenleme yapılmış diye paylaştım. Ama bi değişiklik yoksa tamamen aynıysa konu silinebilir. Ki deneyen arkadaşlar hala kasma falan var demişler sanırım büyük ihtimal aynı, heralde paylaşan kendince çakma update yapmış :) gerçekten emin deilim ben bulduğum şekilde paylaştım karar siz mod ların.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye

- - - Eklendi - - -

Donmadan şikayet eden arkadaslar oyunun tüm seslerini kapatın birde öyle deneyin bendede kasma yapıyordu sesi kapattım düzeldi.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Donmadan şikayet eden arkadaslar oyunun tüm seslerini kapatın birde öyle deneyin bendede kasma yapıyordu sesi kapattım düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt