Dalglish: "Tek ihtiyacımız biraz şans"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dalglish: "Tek ihtiyacımız biraz şans"
Liverpool Teknik Direktörü Kenny Dalglish, takımının West Bromwich'e karşı aldığı 1-0'lık yenilginin çok üzücü olduğunu belirtti.

Dalglish, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok iyi oynadık ama yenildik. Bu ilk değil, bu durumu evimizde 7-8 kez yaşadık. Carling Cup'ı kazandıktan sonra Arsenal'e karşı da çok iyiydik ve yine kaybetmiştik. Geçen hafta Everton'ı yenerek FA Cup finaline yükselmiştik, bugün de yine çok iyi oynadık ama yine yenildik." dedi.

60 yaşındaki teknik adam, takımının şansa ihtiyacı olduğunu belirterek, "Eski röportajlarımıza bakarsanız da hep aynı şeyleri söylemişimdir. Oyuncularımın hakkını veriyorum, sürekli atak üstüne atak yaratıyorlar. Ancak kale direğinin en iyi arkadaşımız olmadığını görüyorsunuz. Bu kadar emek sarfedip başarıya ulaşamadığımızı görmek çok üzücü." diye belirtti.

Şanssızlıklarının bir bahane olmadığını söyleyen Dalglish, "Ortada büyük bir sorun var ama ne olduğunu çözemiyoruz gibi bir durum bile yok. Sadece talihsiziz." ifadelerini kullandı.

West Brom maçında Maxi Rodriguez'in rakip ceza sahasında düşürülmesiyle ilgili olarak da konuşan Dalglish, "Ben penaltı pozisyonu olup olmadığını görmedim ama görenlerin bu beklentisi vardı. Ayrıca bana Martin Skrtel'in girdiği bir pozisyonda elle müdahale edildiğini de söylendi ama bilemiyorum." diye konuştu.

Dalglish son olarak, mücadelelerine devam edeceklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...