Dalglish: "Gurur duydum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dalglish: "Gurur duydum"
Liverpool Menajeri Kenny Dalglish, Federasyon Kupası yarı finalinde geri düşmelerine rağmen, maçı çevirmeyi başaran takımından gurur duyduğunu belirtti.

Nikica Jelavic, Everton'ı öne geçirdi fakat Luis Suarez ve Andy Carroll'ın son dakikalarda gollerle maçı çeviren Liverpool, Wembley biletini alan ilk takım oldu.

Oyuncularını öven Dalglish, maçtan sonra basına, "Çok gururluyuz. Buna sevinmemiz doğal çünkü kazandık ve finale ulaştık ama yıllar geçtikten sonra Everton ve Liverpool buraya geri döndüler. İki takımın taraftarları da büyük gurur ve asalet hissetmeli. Bunu bügün hissettik. Liverpool şehri için harika bir gündü. Tabi, kırmızı Liverpoollular, mavi Liverpoollulardan daha mutlular. Harika Everton'a karşı 2-1 kazandık. Zor maç oldu ve umarım izleyen herkes keyif almıştır." şeklinde konuştu.

İki forvetinin de golle takıma katkıda bulunması, Kenny Dalglish'e göre eleştirileri azaltacak.

"Üst düzey bir oyuncu olmak istiyorsanız, futboldan gelen tepkilerin çoğunu aşmanız gerek ve bunun bir yönü eleştirilere göğüs germek ve karşılık vermetyi bilmek. Çocuklar maçı çevirmeyi becerdiler ama henüz bitmedi. Carroll ihtiyacı olan golü buldu. Herkes uzaktan atıp tutarken böyle bir moral bulmak güzel." şeklinde sözlerini noktaladı.

Liverpool artık Federasyon Kupası'ndaki rakibini bekliyor.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
bende diyorum ne oldu yav.
[h=2]"Gurur duydum"[/h]DEyince bişi oldu sandım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...