Dalglish: "Carroll eleştirenleri susturdu"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dalglish: "Carroll eleştirenleri susturdu"
Liverpool ile sene sonunda yolları ayrılan Keny Dalglish, Andy Carroll hakkında yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu ve forvet oyuncusunun kendisini kanıtladığını dile getirdi.

The Mirror için verdiği demeç sırasında Andy Carroll hakkında övgü dolu sözler kullanan Dalglish, "Carroll, İsveç karşısında mükkemele yakın bir oyun sergiledi. Kafa golü inanılmazdı. Topa sıçrayışı ve kendisini bir anda ileriye doğru fırlatması oldukça güzeldi. İsveç maçında kendisine eleştirenlere yanıt verdi. Eminim Carroll artık kendisi için yapılan eleştirilere gülüp geçiyor." şeklinde konuştu.

Carroll için "Liverpool formasıyla da kötü bir performans sergilemedi" diyen Dalglish, "Pek çok insan benim kararımı eleştirdi ve neden onu takıma aldığımı sorguladı. Carroll muhteşem yeteneklere ve büyük bir azme sahip bir futbolcu. Liverpool için oynadığı her an bunu görebilirsiniz. Milli takımda gösterdiği performansı Newcastle ve Liverpool formasıylada gösterdi." ifadelerini kullandı.

Liverpool forması giyen Andy Carroll, Euro 2012 mücadelelerinde çıktığı iki maçta bir kez ağları havalandırmayı başardı.
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bileklerine hakim olmaya basladı,takım arkadaslarını çok iyi bir sekilde gol pozisyonuna sokuyor özellikle kafa ile yaptıgı paslarda.
Orta alana gelip top alıyor baskı yapiyor hızlı ve defansa gelip boyunun artısıyla duran toplarda takımı rahatlatıyor.
1-2 sene sonra en kral forvetlerden olcak.Potansiyeli çok fazla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt