Dakikası Sadece 19 Kuruş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Dakikası Sadece 19 Kuruş
Dakikası Sadece 19 Kuruş

1045, ramazan kampanyasıyla ev ve iş telefonundan tüm cep telefonu aramalarının dakikasını sadece 19 Kuruş'a (KDV dahil, ÖİV hariç) indirdi.
Türkiye'nin ilk arama bazında operatör seçimi hizmeti (call by call) 1045, sabit hatlardan çok ucuza konuşmanın en kolay yolunu sunuyor. 1045'in ramazana özel sunduğu kampanyayla ev ya da iş telefonundan çok daha ucuza konuşmanızı sağlıyor. 1045 kullanıcıları için ramazan boyunca sabit hattan cep telefonlarını aramanın dakikası yalnızca 19 Kuruş (KDV dahil, ÖİV hariç).
Kampanya boyunca şehirlerarası ve uluslararası aramalar da çok indirimli. Dakikası yalnızca 5 Kuruş'a (KDV dahil, ÖİV hariç) yani şehiriçinden daha ucuza Türkiye'nin dört bir yanıyla ve Avrupa Birliği ülkeleri, İngiltere, ABD, Kanada ve Rusya dahil 40'tan fazla ülkedeki sabit hatlarla görüşülebiliyor. Üstelik 1045'ten yararlanmak için herhangi bir sözleşme ya da başvuru da gerekmiyor. HesaplıHATT ve YazlıkHATT tarifesi dışındaki tüm aboneler 1045'le ucuza konuşmaya hemen başlayabiliyor.
HesaplıHATT ve YazlıkHATT tarifesindeki aboneler ise 444 1 444'ü arayıp uygun tarife paketine geçtikten sonra 1045'i kullanabiliyor.

Örneğin, 1045'le toplam 45 dakikalık cep telefonu görüşmeleri yapan bir kullanıcı tüm vergiler dahil 10 TL'den az ödüyor. Böylece 1045 sayesinde Türk Telekom StandartHATT tarifesine göre sağladığı tasarruf 8 TL'yi aşıyor. Ya da 1045'le Almanya'yı arayıp sevdikleriyle 15 dakika görüşen bir kullanıcının tüm vergiler dahil ödeyeceği tutar 1 TL'den az. Üstelik indirim sağladığı oran %55.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt