daire içinde köpek besliyen arkadaşlar sorun yaşıyormu nelerdir çözümleri tartışabilirmiyiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huron

huron

Üye
    Konu Sahibi
daire içinde köpek besliyen arkadaşlar sorun yaşıyormu nelerdir çözümleri tartışabilirmiyiz
arkadaşlar evime bir köpek almak istiyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor havlaması,osturması,tüy dökmesi,yavruyken koltukları tülleri parçalaması,terlikleri kemirmesi bu tür problemleri ve nasıl çözdüğünüzü birbirimize yazışıp yardımcı olabilirmiyiz acaba

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
kemirmesine engel olmak için kemik verebilirsin

xErKaNx

Üye
kusura bakma ama daire içinde hiç köpek beslenirmi kardeş. Bu konuda birsürü hadis varken. Köpek beslenen eve rahmet melekleri girmez. Böyle bir evinde hiç bereketi olmaz. Köpek ev ortamının dışında bahçe vs yerlerde bekçi köpeği gibi hayvanlar beslenir. Eğer ahiretini düşünüyorsan bu sevdadan vazgeç derim. Ben seni düşündüğüm için uyarıda bulundum. Yok ben illede beslerim dersen sonuçlarınada katlanırsın.

huron

huron

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma ama daire içinde hiç köpek beslenirmi kardeş. Bu konuda birsürü hadis varken. Köpek beslenen eve rahmet melekleri girmez. Böyle bir evinde hiç bereketi olmaz. Köpek ev ortamının dışında bahçe vs yerlerde bekçi köpeği gibi hayvanlar beslenir. Eğer ahiretini düşünüyorsan bu sevdadan vazgeç derim. Ben seni düşündüğüm için uyarıda bulundum. Yok ben illede beslerim dersen sonuçlarınada katlanırsın.
teşekkür ederim bahçemiz olmadığı için insan merak ediyor böyle şirin bir hayvanı beslesem nasıl olur diye

Revengeful

Emekli Yönetici

Ayrıca köpeğede yazık zaten :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
elbise giydir :naughty:

u_cosar

u_cosar

Üye
haklısın:oke:

lolaman

lolaman

Üye
Bunu bilmiyordum çok sagolasın.

_princess_

_princess_

Üye
bence bu köpek sevmeyen insanların uydurduğu şeyler KURAN-I KERİM de hayvanları evde beslemeyin diye bir şey geçmiyor.hem tüyü kılı pisliği dersen onların hepsinin çözümü var dışarı çıkıp içeri gelince çamurundan kirinden rahatsız olursan yıkarsın tüyünden rahatsız olursan kestirirsin kakasından rahatsız olursan eğitirsin bu kadar basit
lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım böyle şeyler genelde köpekleri sevmeyenler tarafından uydurulur.genelde şöyle başlar benim emmim KURAN-I KERİM i okumuşta hayvan beslemek günahmış.ee madem emmin okumuş sende oku doğrumu değilmi oku öğren öyle paylaş!böyle şeyler şakaya gelmez!helede dinimizle ilgili olan şeyler.şimdi burdan bir kaç idiot gelip sen müslüman değilmisin gibisinden bana çıkışacaklar hatta gruplaşarak gelip kendilerince beni haklamaya çalışacaklar bilmiyorlarki kendilerini kandırıyorlar.dinimizle ne alaka lütfen yapmayalım arkadaşlar iyi ve temiz bakıldığı sürece sorun yok
bu arada benimde bir kızım var maltese terrier 14 aylık pek tatlıdır kerata :))
bu arada bende dairede besliyorum kardeşim
eğer bir köpeğin sorumluluklarını yerine fazlasıyla getirebileceğinizi düşünüyorsanız kesinlikle alın derim :))
sevgiyle kalın...
saygılarımla

ebuş...

ebuş...

Üye
ben besliyorum evde , dairede ... bi sorun olmuyo kediden bile daha uysal sessiz cinsi PEKİNGESE bi sabah bi akşam dışarı gezdirmeye çıkart yemeğini suyunu ver tamamdır :) küçük bişiy zaten:) sadece tüyleri biraz sorun oluyo koltuklara yapışıyo ama koltuğa çıkmasına müsade etmezsen alıştırmazsan o konuda da sorun olucağını sanmıyorum....ayriyetten tüy sorununu her zaman yaşamıyorum belli bi dönemleri oluyo... yıkayıp tarayıncada azalıyo tüylerinin dökülmesi :)

zaza

zaza

Üye
ben besliyorum evde , dairede ... bi sorun olmuyo kediden bile daha uysal sessiz cinsi PEKİNGESE bi sabah bi akşam dışarı gezdirmeye çıkart yemeğini suyunu ver tamamdır :) küçük bişiy zaten:) sadece tüyleri biraz sorun oluyo koltuklara yapışıyo ama koltuğa çıkmasına müsade etmezsen alıştırmazsan o konuda da sorun olucağını sanmıyorum....ayriyetten tüy sorununu her zaman yaşamıyorum belli bi dönemleri oluyo... yıkayıp tarayıncada azalıyo tüylerinin dökülmesi :)

bir gün hepsi bir olup sana suikast yapacaklar :ehe hele o yılanmıydı pitonmuydu her neyse ondan çekeceğin var pestilini çıkartacak :ehe

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
ebuş...

ebuş...

Üye

bir gün hepsi bir olup sana suikast yapacaklar :ehe hele o yılanmıydı pitonmuydu her neyse ondan çekeceğin var pestilini çıkartacak :ehe

felaket tellalımısın nesin be allah allah :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu kıza güven. İşi biliyor çünkü :ehe a dan z ye her hayvanı beslemişliği vardı sanırım :d:

tempestshine

tempestshine

Üye
Bizde de yavru Rotweiiler vardı.Ama evde değildi.Balkonda besliyorduk.Bilmem üşüdügü için bilmem ilgi için kapığı sürekli tırmalardı.Yanına oturduğumuz zamanda hemen kucağımıza otururdu pek tatlı birşeydi.Ama evde beslenmez.eee... ne demişler? Köpek giren eve melek girmez.

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
ebuş...

ebuş...

Üye
Bizde de yavru Rotweiiler vardı.Ama evde değildi.Balkonda besliyorduk.Bilmem üşüdügü için bilmem ilgi için kapığı sürekli tırmalardı.Yanına oturduğumuz zamanda hemen kucağımıza otururdu pek tatlı birşeydi.Ama evde beslenmez.eee... ne demişler? Köpek giren eve melek girmez.

valla bizimki hiç öyle huysuzluklar yapmıyo :D cinsine göre değişiyo tabii ...çok tatlı bütün gün yatar evde dolanır hiç sesi çıkmaz :) koltuklara çıkmasına izin vermiyoruz tüyleri dökülür diye arada bi koltuğa çıkmak istesin... bak BICI BICI yaptırırım diyorum kaçıp koltuğun arkasına giriyo gezme vaktine kadar çıkmıyo ordan :D

artı profil resmine bittimm robert downeyyy ( adamımm ) :ah

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
özproman

özproman

Üye

! balkon evin bir bölümüdür. Allah günahlarınızı affetsin. Yazdığın ile vermeye çalıştığın mesaj çelişmiş, hiç olmamış.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Evde besleme dairede besleme balkonda besleme nerde besleyecegiz bu köpegi heladamı

Revengeful

Emekli Yönetici
Bahçeli bir evin varsa beslemelisin. Daire değil 'ev'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...