Daha önce kasmayan oyunlar kasıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

safajk

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce kasmayan oyunlar kasıyor.
Evet ahali. Sorun bu.
8gb ram 1gb gt540m ekran kartı i7 2620m 2.7ghz işlemci.
Sistem böyle.
Geçen sene Nfs the run kasmıyodu yüksek özelliklerde. Battlefield3ü sıfır kasma ile oynuyordum.
Şu an nfs run oynayamıyorum. Nfs mostwanted2 de yüksek özellliklerde düşük özelliklerde farketmiyo ara ara takılıyo.
Şöyle bişey daha var Medal of honor warfighterda bi gram kasma yapmıyor. 15gblık oyun yani.
Anlayamadım ne sorunu var bu laptopun. Ekran kartı driverları falan güncel. Yeni formatlandı.
Advanced system care ile kayıt defterlerini vb. şeyleri de düzelttiriyorum.
Bi bilen varsa beri gelsin.
Garantisi devam ediyo. Garantiye versem düzeltirler mi.
Ne yapmam lazım ?

ecel54

Üye
arkada çalışan bir işlem olabilir görev yöneticisini kontrol et. antivirüs'ten kaynaklanabilir, antivirüsün tam ekran uygulamalarda arka planda çalışmama seçeneği varsa işaretle.

safajk

Üye
    Konu Sahibi
arkada çalışan bişey yok ki. Yüzde 14 ram kullanıyor normal çalışırke

CanKartaL

Emekli Yönetici
C: içerisindeki gizli bulunan hiberfil.sys dosyası yüzünden bu tarz kasmalar yaşayabilirsin. Bu dosyayı elle silmemelisin. Denetim masası-Güç seçeneklerinden kullandığın profilin ayrıntılarına girip uyku başlığında "karışık uyuma" özelliğini kapat. Bilgisayarı kapatıp açtığında artık C: içinde bu dosya kalmayacaktır.

Ayrıca sanal ram kullanıyorsan şu donanımda sanal ram e ihtiyacın olmaması gerek, onu da kapat derim.

Kasa içine ve özellikle ekran kartı civarına hiç baktın mı? Tozlanma yüzünden bu sorunu yaşıyor olabilirsin belki de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...