MetQ7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim hemşire sana 1'den 10'a kadar say diyecek sen daha 3.5-4 dediğinde mışıl mışıl uyuyor olacaksın ve uyandığın da normal uykudan uyanmış gibi hissedeceksin, bir gram korkulacak bir şey yok merak etme.
Bu arada büyük geçmiş olsun Kardeşim..
İnşallah dediğin gibi kolay olur kardeşim. Çok sağol iyi dileklerin için. Ben birazcıkta ameliyat sonrası narkozun etkisiyle saçmalamaktan korkuyorum
Ne demek. Hiç korkma çünkü sizinkiler seni kayıta aldığında ve videon internette gezince ünlü olacan, keyfine bak
Başına gelmiş gibi konuşuyorsunmeğersem ameliyattan daha çok korkmam gereken şeylerde varmış
Çaktırma konuyu dağıtıyoruz işte
Şaka şaka korkulacak bir şey yok, başıma da gelmedi, sadece moral veriyorum kardeşim ya
Korkulacak bişey yok kardeşim, arkadaşların dedikleri gibi sana narkozu bi verecekler hoooop rüyalardasın sonra bi uyanıyosun ki olan olmuş biten bitmişben mesela ameliyat masasına oturdum bi iğne ile narkoz verdiler ben ha bire etrafa makinelere vs bakıyom hayatımda ilk defa ameliyathane görüyom sonuçta etrafı süzüyorum falan, hemşire baktı nasılsın dedi iyi valla sıkıntı yok dedim sadece iç çamaşırı var üstümde biraz soğuk dedim başın dönüyomu dedi yok dedim ikinci narkozu verdi anam bi hoş oldum bi hoş oldum anlatamam sonra bi daha sordu nasılsın dedi bilmiyorum ama daha da soğudu bura dedim gözlerim kararmaya başladı hemşire anladı gittiğimi tutun düşmesin dedi onu hatırlıyorum sonrası yok asıl şamata şimdi başlıyo ameliyat bitişinde kendime geldim ama halen bedenimi tam hissetmiyorum kafa güzel beni bi odaya getirdiler sedye ile ufo yanıyo üstüme battaniye vs örttüler ısınmam için ortada masa var masanın başında 6-7 hemşire telefondan müzik açmış müzik dinliyorlar müziği şuan hatırlamıyorum ama çok iyi bildiğim ve sevdiğim bi müzik kafam güzel şarkıya eşlik ediyorum hemşireler bi gülmeye başladı içeri bi doktor girdi hayırdır ne bu neşe diye sordu hemşireler onlarda nasıl neşeli olmayalım biz burada şarkı dinliyoz hastamız da şarkıya eşlik ediyo falan dediler sonra şarkıyı kapattılar bir hemşire beni odaya çıkarıyo ben hala şarkıda kalmışım neşet ertaştan zahidem varsa onu açın dinleyelim diyorum düşün yani narkozun etkisini
narkozdan önce de kafa yaşadık ama narkoz neymiş öyle ameliyattan sonra 3gün leyla gezdim yemin ediyorumayaklarım yere basmıyordu o derece
Geçmiş olsun kardeşim. Narkoz hiç sıkıntı değil kardeşim 2 dk içerisinde tamamen uyutan bir kimyasal ve ameliyat boyunca hiç acı hissetmezsin. Ama sonrası için bişey diyememBen ameliyat sonrası acıdan seruma narkoz kattırdığımı bilirim
tek sıkıntı ameliyathane götürürlerken
sünnet olmadınmı oda bi nevi ameliyat
Kesinlikle ağrı kesiciler fayda etmiyor ameliyatın büyüklüğüne göre. Tek çare de narkoz ekletmek oluyorNarkozu alan kolay kolay bırakamıyor herhalde
Daha önce fıtık ve kıl dönmesinden ameliyat olmuştum. Kulak derken kulak zarı felan mı yoksa tüp felan mi takilacak?
Doğru tahmin. Bende kulaktan az çekmedim. Tüp takılmıştı. Hala hassas kulaklarım, basınca fazla dayanamıyor felan falan. Rahat ol çek bi felak nas ol ameliyatını ye anestezini Ölümle yaşam arasındaki o ince çizgiyi hissedeceksin. Korkacak bişey yok çok çabuk geçiyor vakit, bilinç altı kapalı elektrik birden gidiyor sonra tekrar geliyor. Geçmiş olsun her türlü soruyu cevaplarımKulak zarı ameliyatı olucam.
Doğru tahmin. Bende kulaktan az çekmedim. Tüp takılmıştı. Hala hassas kulaklarım, basınca fazla dayanamıyor felan falan. Rahat ol çek bi felak nas ol ameliyatını ye anestezini Ölümle yaşam arasındaki o ince çizgiyi hissedeceksin. Korkacak bişey yok çok çabuk geçiyor vakit, bilinç altı kapalı elektrik birden gidiyor sonra tekrar geliyor. Geçmiş olsun her türlü soruyu cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?