r@sim
Üye
Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile
Uploaded with
--
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with
bazen mcu ışığı yanmayabilyor böyle bir durum sizde oluşursa mcu ya tıklayın prd core dosyasını
manuel olarak seçin
Uploaded with
Uploaded with
arkadaşlar bu fw ye eklenenler samsung widget 5530 8 ikons 6 ikons navigaton bar ve basic ev ekranları temalar dark light ve soun wave bule uygulamalar killme rompatcher btswtc ve yeniden başlat özeliyi tabi filebroswer eklendi fw hack yapıldı kamera iyileştirildi hız ve performans artırıldı yapılan deyişikler bunlar fotoğraf klasörleri aynı hafıza kartı images müzikle sıkıntısı olan hafıza kartı müsic klasörünü kulansınlar
NOT arkadaşlar arka plan seçğinizde samsung widgeti kapatıp arka plan fotonuzu seçin
ve sonra samsung widgeti seçin diyer fw lerle olan farkını göreceksiniz
hızda ve görselikte bir numara
arkadaşlar bu fw nin hakı olan teşekurleriniz lütfen eksik etmeyin
işte dowland linki
- işte fw işte hız görselik stabil 5800 v52 5 farklı ev ekranı--evet başlıktada yazdığım gibi işte hız görselik stabil aynı zamanda orjinal fw üzerinde kurulmuş ve tabi hack yapıldı bu fw de hack hız performans üzerinde durdum ve öylede yaptım aynı zamanda boş hafıza 82 mbböyle bir fw de rekor sayılır evet arkadaşlar yapılan deyişkler şu fw hack yapıldı hız ve performans artırıldı görselik eklendi 5 farklı ev ekranı i8910 widget hs 5530 6 ikons 8 ikons basik navigaton bar bar ev ekranları eklendi uygulamalar rompatcher killme btswitch filebrowser ve en önemlisi bana göre yeniden başlat özeliyi tlfn power tuşuna bastığınızda o özeliklerin içine yeniden başlat eklendi tek dokunuşla tlfnunuz pc gibi yeniden başlatın tabi kamerayıda birazda olsun iyileştirme yapıldı yer kaznmak için bazı gereksiz uygulamalar dil yardım dosyaları kaldırıldı mevcut diler eng ve tr bırakıldı fw defalarca denendi en ufak bir takılma ve sorun yoktur temalar sound wawe bule dark light eklendi benim kulandığım iki tane ekran koruyucu var özelikle samsung widgeti seçtiyinizde bu ekran koruyucuları ile kulanırsanız çok daha hoş olur ben bunları dosyaya ekledim isteyen kulana bilir önizlemelerde anlaşıldığı gibi mükemel bir fw kurulumu zaten herkes biliyor yinede jafla kurulum linkinide koyacam bakıp yapabilirsniz bu kadar arkadaşlar sizden tek ricam var bu fw leri hazırlamak günlerimizi alıyor çoğu zaman uykusuz kalıyoruz sizin memnuniyetiniz için bir çıkarımız söz konusu deyil sadece ve sadece bir tek teşekür istiyorum teşekür butonuna baslım lütfen bu emekleri lütfen karşılıksız bırakmayın jafla kurulum --http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ullanimi-resimli-anlatim-342290.htmllinki----
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--
---
Uploaded with
--
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with
- Uploaded with
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded with
arkadaşlar bazı arkadaşlar kurulumla ilgili istekleri oldu sadece yazıyla deyil hem anlatım hemde görsel olarak istediler bende jaf fotolarınıda ekliyorum kuruluma geçiyruzresimlerde gösterdiyim adımları aynen takip edin
ilk önce indirdiyiniz rar dosyasının içindeki
rm-356 klasörü program files nokia phonex
pruduck klasörüne taşıyın resimlerdeki adımları takip
edin
ilk önce indirdiyiniz rar dosyasının içindeki
rm-356 klasörü program files nokia phonex
pruduck klasörüne taşıyın resimlerdeki adımları takip
edin
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with
bazen mcu ışığı yanmayabilyor böyle bir durum sizde oluşursa mcu ya tıklayın prd core dosyasını
manuel olarak seçin
Uploaded with
Uploaded with
arkadaşlar bu fw ye eklenenler samsung widget 5530 8 ikons 6 ikons navigaton bar ve basic ev ekranları temalar dark light ve soun wave bule uygulamalar killme rompatcher btswtc ve yeniden başlat özeliyi tabi filebroswer eklendi fw hack yapıldı kamera iyileştirildi hız ve performans artırıldı yapılan deyişikler bunlar fotoğraf klasörleri aynı hafıza kartı images müzikle sıkıntısı olan hafıza kartı müsic klasörünü kulansınlar
- kaldırılanlar tr ve eng dilleri hariç tüm diller ve yardım dosyaları sistemi meşgul eden bazı dosyalar kaldırıldı fw nin orjinaliyine sadık kalındı fazla bir oynama yapılmadı genelde hız performans ve görseliye önem verdik arakadaşlar elimde geldiyince sizlere yardımcı olmaya çalıştım fwde kesinlikle hata yok çünkü defalarca denendi yapamayan olursa yazsın yinede yardımcı olurum bu kadar emeye karşılık sadece bir teşekür istiyorum lütfen teşekür butonuna basalım güle güle kulanın by rasim farkıyala
NOT arkadaşlar arka plan seçğinizde samsung widgeti kapatıp arka plan fotonuzu seçin
ve sonra samsung widgeti seçin diyer fw lerle olan farkını göreceksiniz
hızda ve görselikte bir numara
arkadaşlar bu fw nin hakı olan teşekurleriniz lütfen eksik etmeyin
teşekür butonunu boş geçmeyelimişte dowland linki