Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile
  1. işte fw işte hız görselik stabil 5800 v52 5 farklı ev ekranı--evet başlıktada yazdığım gibi işte hız görselik stabil aynı zamanda orjinal fw üzerinde kurulmuş ve tabi hack yapıldı bu fw de hack hız performans üzerinde durdum ve öylede yaptım aynı zamanda boş hafıza 82 mbböyle bir fw de rekor sayılır evet arkadaşlar yapılan deyişkler şu fw hack yapıldı hız ve performans artırıldı görselik eklendi 5 farklı ev ekranı i8910 widget hs 5530 6 ikons 8 ikons basik navigaton bar bar ev ekranları eklendi uygulamalar rompatcher killme btswitch filebrowser ve en önemlisi bana göre yeniden başlat özeliyi tlfn power tuşuna bastığınızda o özeliklerin içine yeniden başlat eklendi tek dokunuşla tlfnunuz pc gibi yeniden başlatın tabi kamerayıda birazda olsun iyileştirme yapıldı yer kaznmak için bazı gereksiz uygulamalar dil yardım dosyaları kaldırıldı mevcut diler eng ve tr bırakıldı fw defalarca denendi en ufak bir takılma ve sorun yoktur temalar sound wawe bule dark light eklendi benim kulandığım iki tane ekran koruyucu var özelikle samsung widgeti seçtiyinizde bu ekran koruyucuları ile kulanırsanız çok daha hoş olur ben bunları dosyaya ekledim isteyen kulana bilir önizlemelerde anlaşıldığı gibi mükemel bir fw kurulumu zaten herkes biliyor yinede jafla kurulum linkinide koyacam bakıp yapabilirsniz bu kadar arkadaşlar sizden tek ricam var bu fw leri hazırlamak günlerimizi alıyor çoğu zaman uykusuz kalıyoruz sizin memnuniyetiniz için bir çıkarımız söz konusu deyil sadece ve sadece bir tek teşekür istiyorum teşekür butonuna baslım lütfen bu emekleri lütfen karşılıksız bırakmayın jafla kurulum --http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ullanimi-resimli-anlatim-342290.htmllinki----
Uploaded with -- ---
Uploaded with
--
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with
  1. Uploaded with
Uploaded with arkadaşlar bazı arkadaşlar kurulumla ilgili istekleri oldu sadece yazıyla deyil hem anlatım hemde görsel olarak istediler bende jaf fotolarınıda ekliyorum kuruluma geçiyruz​

resimlerde gösterdiyim adımları aynen takip edin
ilk önce indirdiyiniz rar dosyasının içindeki
rm-356 klasörü program files nokia phonex
pruduck klasörüne taşıyın resimlerdeki adımları takip
edin​

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with
bazen mcu ışığı yanmayabilyor böyle bir durum sizde oluşursa mcu ya tıklayın prd core dosyasını
manuel olarak seçin

Uploaded with

Uploaded with

arkadaşlar bu fw ye eklenenler samsung widget 5530 8 ikons 6 ikons navigaton bar ve basic ev ekranları temalar dark light ve soun wave bule uygulamalar killme rompatcher btswtc ve yeniden başlat özeliyi tabi filebroswer eklendi fw hack yapıldı kamera iyileştirildi hız ve performans artırıldı yapılan deyişikler bunlar fotoğraf klasörleri aynı hafıza kartı images müzikle sıkıntısı olan hafıza kartı müsic klasörünü kulansınlar
  • kaldırılanlar tr ve eng dilleri hariç tüm diller ve yardım dosyaları sistemi meşgul eden bazı dosyalar kaldırıldı fw nin orjinaliyine sadık kalındı fazla bir oynama yapılmadı genelde hız performans ve görseliye önem verdik arakadaşlar elimde geldiyince sizlere yardımcı olmaya çalıştım fwde kesinlikle hata yok çünkü defalarca denendi yapamayan olursa yazsın yinede yardımcı olurum bu kadar emeye karşılık sadece bir teşekür istiyorum lütfen teşekür butonuna basalım güle güle kulanın by rasim farkıyala
ARKADAŞLAR SAYFA GÖSTERİMİ 14000 NE YAKLAŞTI AMA YAPILAN TEŞEKURLERE BAKIN BU FW NİN HAKINI LÜTFEN VERELİM TEŞEKÜR BUTONUNU BOŞ GEÇMEYELİM

NOT arkadaşlar arka plan seçğinizde samsung widgeti kapatıp arka plan fotonuzu seçin
ve sonra samsung widgeti seçin diyer fw lerle olan farkını göreceksiniz

hızda ve görselikte bir numara

arkadaşlar bu fw nin hakı olan teşekurleriniz lütfen eksik etmeyin

teşekür butonunu boş geçmeyelim

işte dowland linki

• Beğen
Tepkiler: nurgezgini, CENNET-X13, lanthys ve 188 diğerleri

bbkr630

bbkr630

Üye
ellerine sağlık dostum bakıyorum artık benim konudan sonra çıkan tüm konularda eklediğim Yeniden başlat seçeneği ekli oluyor buda hoşuma gidiyor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler kardeş unutma en güzel bilgi paylaşılan bilgidir sanada emeyin için teşekür

MURAT1425

MURAT1425

Üye
ram bilgilerinide yazsaydın daha iyi olurdu

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yazıda var

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakma kardeş yazmamışım ama boş 82 mb

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
boş hafıza 82

MURAT1425

MURAT1425

Üye
peki ram kaç onu öğrenmek istiyorum,

ertu55

ertu55

Üye
güzelmiş şarj nasıl gidiyo hocam acaba diğer fw ler baya bi yiyodu şarjı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ram bilgilerinide yazsaydın daha iyi olurdu
kardeş uzun lafın kısası hız ve performans süper boş hafıza 82 en ufak bir takılma yok tavsiye edrim pişman olmasın

güzelmiş şarj nasıl gidiyo hocam acaba diğer fw ler baya bi yiyodu şarjı
kardeş ben günlerdir kulanıyorum şarj 2 gün net bu arada lütfen teşekür butonunu es geçmeyin bu emek için

aynen şöyle c 82546 88096 d 49328 449348

filozof66

Üye
döktürmüşsün yine kardeş ellerine sağlık:)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
filozof kardeş eyvalah

filozof kardeş ayreten bende sana teşekür ederim ilk teşekür senden

estami

Üye
Muhteşem,Muhteşem,Muhteşem Söylenecek ne kaldıki görsellik,hız ve stabilite telefona aheng geldi Rasimcan üstad bir geldin pir geldin ve iyikide geldin sanırım uzun süre FW yüklemeyeceğim sen daha iyisini yapana kadar ellerine sağlık.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
estami kardeş teşekürun için eyvallah

estami

Üye
estami kardeş teşekürun için eyvallah

Fazlası ile hakettin muhteşem bir fw olmuş hızı ve görselliği ve stabilitesi fevkalede olmuş sen nerdeydin şimdiye kadar ellerine emeğine sağlık..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Muhteşem,Muhteşem,Muhteşem Söylenecek ne kaldıki görsellik,hız ve stabilite telefona aheng geldi Rasimcan üstad bir geldin pir geldin ve iyikide geldin sanırım uzun süre FW yüklemeyeceğim sen daha iyisini yapana kadar ellerine sağlık.
estami kardeşim yorumların ve övgülerin için çok teşekür ederim amacım senin gibi dostların memnuniyeti güle güle kulan

Fazlası ile hakettin muhteşem bir fw olmuş hızı ve görselliği ve stabilitesi fevkalede olmuş sen nerdeydin şimdiye kadar ellerine emeğine sağlık..
eyvallah kardeş düşüncelerin için

drcslm

Üye
kardeş ellerine sağlık i8910 widget eklemeseydin daha güzel olur gibime geldi. ne saat görünüyor ne batarya. niye herkes i8910 widget gibi görüntülere hayran hala anlamış değilim. spb mobile iye bir sürü sayfa oluşturabiliyorsunuz o program şahsen benim daha çok hoşuma gidiyor. tabi bu noktada zevkler ve renkler şüphesiz tartışılmaz ama bu da benim kişisel düşüncem. msn java çalışma durumları nasıl?

estami

Üye
kardeş ellerine sağlık i8910 widget eklemeseydin daha güzel olur gibime geldi. ne saat görünüyor ne batarya. niye herkes i8910 widget gibi görüntülere hayran hala anlamış değilim. spb mobile iye bir sürü sayfa oluşturabiliyorsunuz o program şahsen benim daha çok hoşuma gidiyor. tabi bu noktada zevkler ve renkler şüphesiz tartışılmaz ama bu da benim kişisel düşüncem. msn java çalışma durumları nasıl?

Dediğin doğru ama sbp shell bana göre çok ram yiyor ve şarjı çok çabuk tüketiyor samsung widget ise görsellik ve kolaylık ve hız açısından mükemmel (tabi buda benim kendi fikrim sizinde dediğiniz gibi sevklere saygımız var)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş beş ayrı ev ekranı var yani sadece widget tek yoki widgeti sevmeyen başaka bir ev ekranı kulanır

drcslm

Üye
Dediğin doğru ama sbp shell bana göre çok ram yiyor ve şarjı çok çabuk tüketiyor samsung widget ise görsellik ve kolaylık ve hız açısından mükemmel (tabi buda benim kendi fikrim sizinde dediğiniz gibi sevklere saygımız var)

3-4 saat konuşma ile 2 gün rahat şarjım gidiyor. burada bi anti paratnez açayım 3-4 saat konuşup 3 gün giden 5800 daha görmedim. etrafımda benimle beraber bir çok arkadaşım 5800 kullanıyor spb kullanmayan arkadaşında aynı kullanan arkadaşın da. yani ne kadar olursa olsun şarj sorunu artık en fazla bir kaç saat etki edebilecek gibi geliyor. spb mobile'yi ilk kullanmaya başladığım zaman en çok hoşuma giden tarafı aram süresi idim. bir önceki gün veya bir kaç saat önce konuştuğum kişi ile kaç dakika kaç saniye konuştuğumu göstermesi idi. 5800 sadece arama zamanını ve en son konuşulan kişi ile ne kadar süre konuşulduğunu gösteriyor. ama spb hepsini gösteriyor. ayrıca kişilerden sayfası ayrı bir sayfa sıklıkla konuştuğum kişileri ekleyip direk ekrandan ulaşılabiliyor. i8910 widget ile 5 ekran oluşturduk diyelim spb ile 5 normal 5 profesyonel sayfa ayrıca arama sayfaları ile bi dünya sayfa oluyor. dediğimiz gibi zevk meselesi.
ama dediğin gibi şarjı çok yediğini düşünmüyorum.

Üst Alt