Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
fw java ve her konuda mükemel kardeş tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

fw yi yapan benim spb şarjı kesinlikle etkiler bu kişinin kulanımınada bağlı tabi herşey zevk meselesi

estami

Üye
İş cep yüklendi java sorunsuz msn denemedim henüz.

*hido*

Üye
fw nin en önemli özelliklerinden birisi hız denilmiş. orjinal yazılım ile sizin fw arasındaki hız farkı ne kadar. Garmin gibi bazı programlar sistemi kasıyormu?

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
fw nin en önemli özelliklerinden birisi hız denilmiş. orjinal yazılım ile sizin fw arasındaki hız farkı ne kadar. Garmin gibi bazı programlar sistemi kasıyormu?
benim yazılım zaten ojinal yazılım orjınal yazılımın üzerinde enegreler yapılmış ve yazılımı kasan sizinde dediyinz garmin ve daha bi çok yazılımların işe yaramayanlar kaldırıldı kulanılanlar hatasız bir şekle getirildi

deneyin zaten farkı göreceksiniz

arkadaşlar emeye saygı lütfen teşekür butonuna baslım

kardeş ellerine sağlık tekrardan sonunda indirebildim öteki çalışmandan farkı tam olarak neler kardeş gereksiz açılış programlarını engelledinmi bide my nokia felan varya onları sildinmi ev ekranları neler öteki çalışman çok güzeldi bir sürü program yükledim şimdi yeniden yükleyecem çalışmlarını devamını bekliyoruz kardeş

aga eline sağlık ama c6 fw lerinden sonra 5800 in kendi fw sine dönmek attan inip eşşeğe binmek gibi oluyo be genede eline koluna emeğine harcadığın vaktine çok teşekkür ederiz saol varol

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
filozof kardeş bu çalışmam öncekinden daha iyi nedeni şu rm 82 ve 6 ayrı ev ekranı samsung widget basic 6 8 ikons 5530 ev ekranları ve rom patcher killme fıle brswer ve yeniden başlat özelikleri eklendi hız ve performans artırıldı bu fw gerçekten süper dosyaya koyduğum ekran koruycuları kulan çok dah görselik katıyor güle güle kulan kardeş

tugrul kardeş tabi bu işler tamamen zevk ve tercih meselesi bana soracak olursan ben 5800 orjininal yazılımını c6 yazılımına deyişmem ama dedim ya zevk meselesi ayrıca teşekurler düşüncelerin için

eline sağlık kardeş yüklüyorum şimdi

C6 ya göre V52 her yönden zayıf c6 da ram 45-50 oda boştayken v52 paintkiller kullanıyorum ram 67 hız süper wep süper resim galeri açması çok hızlı s.tedeki tüm fwleri yükledim bunda hızlısı yok + handishel kullanıyorum ne kasma nede pil de bir düşme yok v52 kesinlikle daha iyi

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ahmet meço kardeş o senin kişisel düşüncen sen bu fw yı kulanmadığın için aradaki farkı bilemesin o dediyini bende kulandım bununla yarışamaz dene sonsa yorum yap bide isim vermek yakısmaz beyenirsin yada beyenmezsin o başka

güle güle kulan filozof kardeş umarım memnun kalırsın

palasibo

Üye
hatalı gardaşım bütün fwler adam gibi hata yok gel bul diyen beni bulsun bütün hatalarınızı buluyum. bundada temalara girmiyor ve kasıntılı çalışıyor. ev ekranı temasını değiştirdiğinizde dosyayı açmak için yeterli hafıza yok diye saçma bir hata veriyor. Eminim bu fwyi editleyen şunu söyleyecektir '' Bende çalışıyo Sizde sorun var'' ama yok kardeşim deneyenler söylesin. Yinede emektir saygımız var ayrıca fwyle uğraşanlar zaten bir numara sonuçta yetişen uzayan kollar bizden olsun..

blue2112

Üye
kurulum hakkında bilgi varmıydı ilk konuda ben göremedimde belkide gözümden kaçmıştır

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kurulum hakkında bilgi varmıydı ilk konuda ben göremedimde belkide gözümden kaçmıştır

Kardeş sayfa 1 de kurulum hakında bilgi var ayretende jafla kurulum linki de var

Palasibo kardeş gerçek neyse onu diyorum olmayan bişeyi yada hatalı bişeyi insanların önüne çıkarıpta insanları kandıracak bir ne yapımız nede kimsede bir çıkarımız sözkonusu tamamiyle hizmet önce beni deyil bu fw yle alakalı 5 sayfada yorum yapılmış 1 tane senin odediyini diyen bul hak vereyim kardeş ben bu fw yin 10 gundur kulanıyorum kesinlikle bişey yok sen hatalı kurulum yapmışısn gerçek bu

fwde hata yok yeni kurdum tekrar eline sağlık kardeş gayet hızlı stabil görsellik zaten 10 numara.eleştirmeden önce sorun eminim sonuca gidersiniz

palasibo

Üye
fwde hata yok yeni kurdum tekrar eline sağlık kardeş gayet hızlı stabil görsellik zaten 10 numara.eleştirmeden önce sorun eminim sonuca gidersiniz

Ev ekranını değiştirebiliyosun öylemi? Temalar bölümüne girmektede hata yok!!! valla o zaman hata benim günah benim suç benim 50 tane fw yükledim bu zamana kadar yüklemede bi problemim olduğunu sanmıyorum. Hatta telefonuda eskimişti 2 gün önce satıp dün sıfır 5800 aldım. Daha bir günlük yani?

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
valla palasibo kardeş amacın ne anlamadım ya kardeş şu yapılan yorumlada zaten gerçeyi bulursun benim bişey dememe gerek yok bu fw şu ana kadar 150 yüklemiş kimse senin dediyini demiyor 150 kişi hatalımı şimdi ?

evet çalışıyor gayetde stabil . ayrıca niye yaygara koparıyorsun beğenmediysen hatalı olduğunu düşünüyorsan ya sor çözüm bul yada başka fw yükle

bide 50 tane fw yüklemişsiniz kaç tane teşekkür etdiniz önce emeğe saygı

palasibo

Üye
Hatamızı kabul ettik ya gardaşım belliki bizim telde bişey var siz kendiniz hırlaşıyonuz teşekkür ettik emeğe saygı dedik sorunumuzu söyledik hatamızı anladık bitti gitti daha ne demeye çalışıyonuz ne yaygarasıymış. Tamam hata bende.

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
filozof kardeş ağzına sağlık boşver kardeş bu arkadaşa cvp vermeyelim bu güzel çalışmaya gölge düşmesi ki düşuremezler gerçek ortada

akrep16

Üye
ram kaç bana ram lazım c hafızası değil hem birde attan inip eşşeğe bin miş gibi olacak ya benim için önemli olan ram