Daha Fazla Hata Şampiyonluğa Mal Olacak..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Daha Fazla Hata Şampiyonluğa Mal Olacak..
Formula 1 şampiyonasında çekişen pilotlar 2008 sezonunda anahtar kelimenin istikrarı yakalamak olduğuna değindi.



Şampiyona lideri konumunda olan Lewis Hamilton bu sezon diğer rakiplerinden daha fazla yarış kazanmasına rağmen puan farkını açabilmiş değil.

" Şu anda en önemli olan nokta istikrar." McLaren pilotu tutarlı yarışları çıkarması gerektiğini kabul etti.

" Bu sezon herkesin ortaya koyduğu sonuçlar çok farklılık gösterdi ve yarış kazanan her pilot çok en az iki kez durumdan faydalanma fırsatını kaçırdı."

Hamilton'ın beş puan gerisinde Ferrari'den Kimi Raikkonen bulunuyor fakat takım arkadaşı Felipe Massa, Macaristan'da yaşadığı motor problemi olmasaydı şu anda pilotlar klasmanında lider konumda bulunacaktı.

Raikkonen: " Henüz hiçbirşey kaybetmedik, fakat istikrarlı bir şekilde daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor. Şu andan itibaren her yarış çok önemli ve alınacak tek bir puanın bile çok büyük değeri var."

Massa pilot hatası ya da aracın dayanıklılığı sonucu oluşan hataları doğruladı ve şampiyonluk için mücadele eden pilotların şanslarının şu andan itibaren olağanüstü bir durumla karşı karşıya olacağını söyledi.

Brezilyalı pilot Macaristan'da yaşadığı motor problemini imâ ederek: " Bu şekilde puanları harcayamayız." dedi.

" Budapeşte'de olduğu gibi rekabetçi olmak zorundayız fakat dayanıklılığımızı arttırmamız gerekiyor. Aynı hataları tekrar edemeyiz: daha fazla mazerete ihtiyacımız yok."
 


Üst Alt