Dacia Sandero Stepway Turbo 90 BG Easy-R 2017 tüm teknik özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Dacia Sandero Stepway Turbo 90 BG Easy-R 2017 tüm teknik özellikleri
Ünlü otomobil üreticisi Dacia karşımıza 2017 model Sandero Stepway Turbo 90 BG Easy-R modeliyle birlikte çıktı. Dacia Sandero Stepway Turbo 90 BG Easy-R teknik ve motor özelliklerini bizde sizler için bu yazımızda sunduk.


52.200TL satış fiyatı ile sunulan araç için yıllık istenen motorlu taşıt vergisi 646TL’dir. Araçta üç adet silindir bulunmatadır ve silindirlerin hacmi 898cc’dir. Benzinli sınıfa ait bir otomobil olan Dacia Danero Turbo 90BG Easy-R, otomatik viteslidir ve şehir içi 5.7Lt yakıt tüketimi gerçekleştirmektedir. Şehirler arası tüketimi ise 4.7Lt’dir. Aracın maksimum ulaşabildiği hız sınırı 168Km/saattir. Bu hıza 90hp beygir gücü ile çıkmaktadır.

Benzinli olmasına karşı araç 140nm azami torka sahiptir. (Dizel motorlar, benzinlilere oranla daha yüksek tork gücüne sahiptir.) 100Km hıza 11 saniyede varabilme özelliğine sahiptir. Motor bir dakika sürede 5000 d/d devire ulaşabilmektedir. Araç yakıtı çok noktajan enjeksiyon yöntemi ile püskürtürken, besleme kaynağı serinin diğer modellerinde olduğu gibi turbodur.

205mm lastik tbaan genişliğine sahip otomobil, %55 lastik yanak, genişlik oranına sahiptir. 4081mm uzunluktadır ve 1733mm genişliğe sahiptir. Araç bir dönüşünde 10.72mt uzunluk birimine ihtiyaç duyar. Lastiklerde 16inçlik alaşımlı jantlar yer almaktadır. Boş halde 1098Kg ağırlık ölçülmüştür. Tüm koltuklar kullanılır durumdayken kullanılabilir bagaj derinliği 320Lt, arkadaki iki koltuk da bagaja ilave edildiğinde 1200Lt’lik bagaj derinliğine ulaşılınabilir. Koltukların başlık dayama bölümlerinin yüksekliği ayarlanabilmektedir. Ön sürücü ve yolcu koltukları manuel olarak ileri geri, yatık kalkıp ayarlanabilinir. Aracın aydınlatması halojen farlar ile sağlanmaktadır. Farlar, siyah fonludur.

Araçta radyo, bluetooth telefon, lastik basınç sensörü, sis farları, yokuş kalkış desteği, ABS fren sistemi, denge kontrol sistemi, USB girişi, elektrikli ön camlar, klima, gündüz sürüş farları bulunmaktadır.

Ön koltuk ve sürücü koltuğunda klime yer almaktadır. Ön camlar hariç diğer camlar ve dikiz aynaları manuel açılıp kapanma, ayarlanma özelliğine sahiptir. Radyodan gelen ses, dağıtıcı iki hoparlör ile araç içine verilmektedir. USB girişi aynı zamanda 12V prizdir.

Araç benzinli ve otomatik vites olmasına karşı özellikle şehir içi 5.7Litre yakıt tüketimi ile tasarruflu bir araç denilebilinecek türde otomobildir. Aile için ideal türde bir otomobildir, geniştir ve yüksekliği göz önüne alındığında rahat bir sürüş imkanı sağlar. Fiyatına göre de alınabilecek başarılı bir otomobil olarak söz edilebilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt