d900i yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

limo1

Üye
    Konu Sahibi
d900i yardım lütfen
Arkadaşlar d900i kullanıcısıyım.Pc studio 3 yazılımını bilgisayara yükledim ancak usb ile bağlan seçeneğini seçtiğimde bağlantı kurulamıyor.Oysa telefonda usb bağlantı ayarlarını depolama birimi seçtiğimde kartı görüyor.Pc studio nun usb yoluyla telefonla bağlantı kuramamasının sebebi ne olabilir acaba.Teşekkür ederim şimdiden

eses_nuri

eses_nuri

Üye
bendede var d900i önce pc studio değilde orda driverler var introda onları kuracaksın sonra pc studioyu kuracaksın bunları yapana dek telefonu asla pcye bağlama sonra senden telefonu bağlamanı isticek bağla ve aşağıda yazacak connected sgh-d900i diye bu kadar basit ayrıca depolama birimini değilde modemi seçersen görebilirsin telefonunu depolama birimi bilgisayarımda kartın içini gösterir ;)

metix

metix

Üye
güzelmiş

black__ness

Üye
yha telefonum hiç bir şekilde de bağlanmıyo bilgisayara ltf yardım

ayşecikD9OOİ

Üye
ya arkadaşlar benim bir d900i tel. var video kaydetmiyo açıyosunuz şimdi kaydedildi diyo video yu göstermiyo çektigim videoları her yerde aradım bellek kartı vsvs ama bulamadım sonra arkadaşımı aricaktim arama baglandıktan sonra ses çıkmıo arkadasımla konusamıyorum yani ya TELEFONU YENİ GİBİ YAPABİLCEK FORMAT ATILMIŞ GİBİ OLABİLCEK VE KISA SÜREDE OLCAK BİR ÇÖZÜM VARSA LÜTFEN SÖLEYİN NOLURSUN BNA YARDIM EDİN NOLURSUNUZ BİLEN VARSA SÖLESİN :agla

--------------- Ekleme ---------------

yha telefonum hiç bir şekilde de bağlanmıyo bilgisayara ltf yardım
şimdi ayarlardan usb ayrlarına gireceksin oradan depolama cihazını seççen sonra usb kablosunu takcan bilgisayarımı şeççen orda yerel disk j var onu seççen ztn isim yazıo orda ordan baglancan okiş

kayatech

Üye
tamamda kardeş pc studio dan nası bağlanacağız telefona

enigma481

Üye
telefon ayarlarında usb ayarlarını bakmayı denediniz mi?

saw333

Üye
bnmde d900i telefonum var telefonuma oyunlar yükledim ancak bi süre sonra pc-Telefon arası baglantı olmuyor Ayarlar>>Telefon ayarı>>usb ayarları >>depolama birimi seçince pc ye usb giriş sesi bile gelmio yardım pls...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
bnmde d900i telefonum var telefonuma oyunlar yükledim ancak bi süre sonra pc-Telefon arası baglantı olmuyor Ayarlar>>Telefon ayarı>>usb ayarları >>depolama birimi seçince pc ye usb giriş sesi bile gelmio yardım pls...
modemi seç öle dene pc stüdioya bağlanacaksan

salih_123

salih_123

Üye
hacı d900 pc suite indirdim bağlıyorum telefon şarj oluyo pc suite bağlanmıyor

frmc32

frmc32

Üye
telefon ayarlarında usb ayarlarını bakmayı denediniz mi?:nono:

frmc32

frmc32

Üye