Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D900i kullanıyor ve en güzel oyunları bulamıyorsan gir içeri
Sponsorlu Bağlantılar
vefax
Üye
gencolar d900i ler oyun acmıyo tekyontem intnetten indrcz !!!!!''''''':::::::::::::.............
mert6767
Üye
KARDEŞ BU OYUNLARI NASIL AÇACAZ BİZE Bİ YARDIM EDİVERİN BE lütfen benim telefonum d900i oyunu usb aracılığıyla telefonuma atıyorum ama açılmıyo hafıza kartını nokıa 6300 takıyorum ve o telefonda açıyo benim teledonumda açmasını nasıl sağlayabilirim bi yardım edin
omer_1907_40
Üye
YA KARDES OYUNU BILGISAYARA YUKLEDIM ORDAN TELRFONA ATTIM AMA JAVAYA GITMEDİ DİGER DOSYALARA GITTI NE YAPCAM ANLATSAN
feceda
Üye
Eyvalllah koç
nomad60
Üye
oyunlar guzel eline saglık
sezo_35
Üye
saol
qqqqwww
Üye
bu oyunları nasıl telefona atıcam nasıl calıstıracam bilmiyorum biri yardımcı olabilir mi tesekkurler
ibrahimselo
Üye
saol hepisi çalışıo
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar d900i ye oyun atma maxicepte samsung a oyun atma adlı konuda gösteriliyor
msmb
Üye
oyunlar indirdiğim zaman acılmıyo neden
gotobus
Üye
yha beyler telefona nasl atcaz ve nasl çalışltrzcazzzz
erhan1111
Üye
oyunu hafıza kartına atsak çalışırmı yardım edin lütfen
BEBEG
Üye
Arkadaşım spiderman 3 ün oyununda bi sorun var takılıyo bi el atar mısın lütfen.
maestro0900
Üye
valla kardes daha denemedım ama elıne saglık bu kadar zaman harcamıssın burda eyvallah
iztay27
Üye
tsk
tonjours
Üye
arkadaslar d900i war bu dosyalari hafiza kartina atip actigimda desteklenmeyen icerik diyor napcam ?
bhrkntli
Üye
eyvallah kardesim cok teşekkür eder
im
_düzceli_81
Üye
çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaş alla razı olsun