D900i kullanıyor ve en güzel oyunları bulamıyorsan gir içeri

Sponsorlu Bağlantılar

vefax

Üye
gencolar d900i ler oyun acmıyo tekyontem intnetten indrcz !!!!!''''''':::::::::::::.............

mert6767

mert6767

Üye
KARDEŞ BU OYUNLARI NASIL AÇACAZ BİZE Bİ YARDIM EDİVERİN BE lütfen benim telefonum d900i oyunu usb aracılığıyla telefonuma atıyorum ama açılmıyo hafıza kartını nokıa 6300 takıyorum ve o telefonda açıyo benim teledonumda açmasını nasıl sağlayabilirim bi yardım edin :(

omer_1907_40

omer_1907_40

Üye
:aglaYA KARDES OYUNU BILGISAYARA YUKLEDIM ORDAN TELRFONA ATTIM AMA JAVAYA GITMEDİ DİGER DOSYALARA GITTI NE YAPCAM ANLATSAN

feceda

Üye
Eyvalllah koç

nomad60

nomad60

Üye
oyunlar guzel eline saglık

sezo_35

Üye
saol :coold:

qqqqwww

Üye
bu oyunları nasıl telefona atıcam nasıl calıstıracam bilmiyorum biri yardımcı olabilir mi tesekkurler

ibrahimselo

Üye
saol hepisi çalışıo

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar d900i ye oyun atma maxicepte samsung a oyun atma adlı konuda gösteriliyor

msmb

Üye
oyunlar indirdiğim zaman acılmıyo neden

gotobus

Üye
yha beyler telefona nasl atcaz ve nasl çalışltrzcazzzz :( :'(

erhan1111

Üye
oyunu hafıza kartına atsak çalışırmı yardım edin lütfen

BEBEG

Üye
Arkadaşım spiderman 3 ün oyununda bi sorun var takılıyo bi el atar mısın lütfen.

maestro0900

Üye
valla kardes daha denemedım ama elıne saglık bu kadar zaman harcamıssın burda eyvallah

iztay27

Üye
tsk

tonjours

tonjours

Üye
arkadaslar d900i war bu dosyalari hafiza kartina atip actigimda desteklenmeyen icerik diyor napcam ?

bhrkntli

Üye
eyvallah kardesim cok teşekkür eder
im

_düzceli_81

_düzceli_81

Üye
çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaş alla razı olsun:oke:

erik84

erik84

Üye
ya neden telefonda açkıyo yardım edin
:agla

AGAMEMQ

Üye
eline sağlık fakat loading de donuyo yardım pls

obua2003

Üye
tşkler..