D900i için Acil Yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
D900i için Acil Yardım...
arkadaşkar merhaba... bende D900i var... avea hat kullanıyorum şu an.... internet ayarlarını yapılandırdım.. ancak internete girmiyor...

Hata: Şbeke Yok ... mesajını veriyor... dolayısıyla msn falan da yükleyemedim yükleyemiyorum lütfen yardım.!!!!!

vazi

Üye
Aynı Sorun Bende de Var

telefonun menüsünden tarayıcıya gir ordan geçerli profile gir avea gprs wap'ı seç belki olur

tool_x

Üye
arkdaslar bende vodafone war we ben wapa girmek istediimde giremiyorum ayarlarım war fakat her girdiimde cihaz kitleniyor hala bi cozum bulamadım

e_j_DER

Üye
arkadaşlar en rahatı turkcell herşeye giriyor allah için telefon ve hattımturkcella bağlan hayata hayata bağlan turkcella bağlan turkcella hayata

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım. Bu arada hattım telsimdi tüm yüklemelerim doğru oldugu halde sorun yaşıyordum daha sonra ögrendiğim kadarı ile hat oparetörlerinin çoklu sms ye açık olması gerektiğini eger açık degil ise baglanılamadıgı ögrendim.türkcell bunu maxisms adı altında kullanıcılarına sunuyor ama vodafone ve avea da bu kişinin talebine göre açılıp kapatılıyor.müşteri hizmetleriinizle görüşüp bu konuyu halledebilirsiniz sanıyorum. Saygılar

aynı sorun bendede var interneti açınca kiltleniyo telefon ödüm koptu walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...