Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D900 ısınma Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali_71800
Üye
Konu Sahibi
D900 ısınma Sorunu
arkadaşlarr ikinci el bi d900 aldım tuş takımının olduğu bölüm ve arkasamsungmobile yazan bölüm şarkı dinlerken,oyun oynarken v.s ısnıyor yardım edenlere +rep
eses_nuri
Üye
arkadaşım şarj olurken azda olsa bi ısınma farkı oluyor ama oyun yada müzikte böle bişeyle karşılaşmadımoyunlarda falan elinde uzun süre tutuyorsun ya ondan ısınabilir sen yinede b servise danış
umt1905
Üye
eses nuri doğru söyledi
sinanguzel4401
Üye
Bndede aynı şey var. *#8999*8378# yap. 2 , 3 kodla
Temp bak. bnmki bi kere 60 dereceyi görmüştü.
bidibidi12
Üye
arkadaşlar ince telefonlar diğer telefonlara göre daha çok ısınıyorlar bende toshiba vardı aynı sorun o telefonda da vardı...inceliğinden ötürü bir eksiklik olabilir diye tahmin ediyorum.Teknik servise danışan var ise bize de bilgi verebilir mi??
dipower
Üye
saol dıstum
nomad60
Üye
Bendede aynı sorun var servise danısan yokmu? (bn agrı oturdugum buda servis yok yada bn bulamadım )
POWER
Üye
İnce bir telefon olduğu için batarya ısınmalarını çok da yalıtamamakta. Şarj edilirken ısınması çok doğal ama müzik dinlerken de ısınma problemi oluyorsa ;
batarya orjinalse artık ömrü tükenmiştir orjinal değilse risk var vakit kaybetmeden hemen değiştirin.
İyi forumlar
bnim d900 de temp 61c olmuş bu ne dmk olyo ve ne yapmalıyım?
fatihmenteş
Üye
kardes bence bosuna bı yere gıtme cunku bendede vardı aynısı heryere gıttım ama care bulamadım
mtnymn
Üye
bnde d900 aldım aynı sorun bnde de var ama sanırım caresi yok gibi biraz önce java yüklemeyi başardım telefonu sevmemeye başlamıştım ama yüklediğim javalarla ve ve oyunlarla elimden düşmüyo şimdi...
Pooodolski
Üye
Valla ben de D880 var o da aynısını yapıyo. Elinde fazla kalmasın bence ondan oluyo.
! AhmeT !
Üye
O ısınma bence sorun değil çok uzun süre şarkı dinlersen yada oyun oynarsan ısınır tabi bende e250 de o da aynı şekilde ısınıyor dert etme bence tabi çok ısıtmamakta fayda var