d880 Kızak sorunu Lütfen [Yardım]-Acil !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultra99

Üye
    Konu Sahibi
d880 Kızak sorunu Lütfen [Yardım]-Acil !
arkadaşlar d880 telefonum var. çift hatlı telefonu açıyorum kızak açık ken açılıyor giriyorum istediğimi yapıyorum fakat kızağı kapatınca ekran gidiyor tekrar kızağı açıyorum gelmiyor.Başka telefondan çağrı attım hiç ekran gelmiyor kızağı kapatınca Sorun ne olabilir sizce?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
anladım kardesım ekran fılımı gıtmıs 20--25 tl
yapılır

RedColt

RedColt

Üye
fatih dogru söylemiş benimde anladıgım kadarıyla ekran film,inde sorun var. E250 yi parçalamıştım bu sourndan dolayı o film bir yere sürttüğü zaman ekran görüntüsü gider. ben bantlamıştım bir yere sürtmesin diye olmuştu ama sen açma telefonu bence garantisi varsa yolla yoksada ver teknik servise pek fazla pahalı değildir en fazla 50 tl

ultra99

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yaptırttım.

RedColt

RedColt

Üye
Ne kadara yaptırttın söyle bizimde net bilgimiz olsun.

corlulu

corlulu

Üye
bende d880 kullanıyrm kızak sorunu yaratıyor sürekli. bendede bu sorun oldu servise yolladm yaptılar..

arsloo

Üye
arkadaşlar bende aynı sorunla karşı karşıyayım ne kadara yaptırdınız birde ankdan katılan varsa bi adres verebilir misiniz?

istersensor

istersensor

Üye
telefon tamircileri yapar .. . max 30 tl yi geçmez..

ama en iyisi güzel bir iş istiyorsanız servisine gönerin garantisi yoksa bile yaparlar oda 50 tlyi geçmez ve daha güzel sonuç verirr..

telefoncu yan sanayi yada yan +yan+ çin malı olanları kullanabilir.. bu da tekrar bozulacak demek oluyor... servise götürün bir daha gitmezsiniz .. .onlar mecbur orjinal ürün takıyorlart..

sinanpp

sinanpp

Üye
anladım kardesım ekran fılımı gıtmıs 20--25 tl
yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt