D ( 900 i ) MSN onerisi kullananlar varsa baksin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
D ( 900 i ) MSN onerisi kullananlar varsa baksin
kanka msn hatta veriyor baglanmyor sanirim genel bi hatta cepte msn de d 900 i destekleyen modeller arasinda yok ceptekinette site cokmus durumda baska program bilen varmi

caca41

caca41

Üye
ben nokıa kullanıyorum fakat samsungun bazı telefon modellerı jar jad dosyasını desteklıyo ıkısını bırden hafıza kartına atıyosun jad dosyasından yukleme yapıyosun benım sana tavsıyem kanka msn kullanmandır burdan hem jar hemde jad dosyasını indirebilirsin sonra ıkısınıde hafıza kartına at kanka msn .jad dosyasının uzerıne gel we seceneklerden yuklede eger yuklene bılıyosa yukleme seceneqı wardır yoksa oyle bı secenek yuklenmıyodur benden bu kadar ınsallah olur

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
dostum saolasn haletik sayilir

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
ben kullanıyorum kardesım sorun neydı

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
error hatasi veriyormus

Perfect!

Üye
ceptemsn kullan googda ara bulursun kendi sitesi var

caca41

caca41

Üye
cepte msn falan bos ıs bunlar arkadasım ben 3yıldır telefonumda msn kullanıyorum hepsını denemekten buldum sonunda en ıyısını en ıyısı kanka msn :)) hem kontur yonunden hem kullanım we tasaırm yonunden :))

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
:op:
ceptemsn kullan googda ara bulursun kendi sitesi var

d 900i desteklemiyor ki cepte msn

--------------- Ekleme ---------------

cepte msn falan bos ıs bunlar arkadasım ben 3yıldır telefonumda msn kullanıyorum hepsını denemekten buldum sonunda en ıyısını en ıyısı kanka msn :)) hem kontur yonunden hem kullanım we tasaırm yonunden :))

onuda bizim uyuz becerememis ki hata veriyormus bende kullaniyorum kanka iyi ama son zamanlarda hep hata veriyordu ne oldu suan calisiyormu bilmiyorum

caca41

caca41

Üye
evet caLısıyo tıkır tıkır :)) yenı ozellıklerınden bısey farkettım baska farkeden oldumu bıLmıyorum ama bırısı ıletı yazarken yukarda ıletı yazıyor ısaretı cıkıyo :))

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
hangisinde cikiyor o kankadami

Samsun55''

Samsun55''

Üye
benim telefonda samsung d900i ben ebuddy kullaniyorum cok memnunum vede cok hizli bi msn programi ceptelefonundan su wap sitesine girerek indirebilirsin indirmek ucretsiz get.ebuddy.com

he bide bana kalirsa kanka msn yukleme samsung d900i de yazarken insan zorluk cekiyor ebuddy ole bi problem yok

son bi not daha 0.94 surumunu indir verdigim siteye girince orda alta eski surumu inir yaziyo ordan indir yeni surumu daha desteklemiyor

caca41

caca41

Üye
benim telefonda samsung d900i ben ebuddy kullaniyorum cok memnunum vede cok hizli bi msn programi ceptelefonundan su wap sitesine girerek indirebilirsin indirmek ucretsiz get.ebuddy.com

he bide bana kalirsa kanka msn yukleme samsung d900i de yazarken insan zorluk cekiyor ebuddy ole bi problem yok

son bi not daha 0.94 surumunu indir verdigim siteye girince orda alta eski surumu inir yaziyo ordan indir yeni surumu daha desteklemiyor
ben d900i kullanmadım ama yazarken sorun oluyo demıssın ne gıbı sorun oluyoo normalde kanka msn gayet guzel rahat kullanılabılen bıı program cunku

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt