Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D ( 900 i ) MSN onerisi kullananlar varsa baksin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc
Üye
Konu Sahibi
D ( 900 i ) MSN onerisi kullananlar varsa baksin
kanka msn hatta veriyor baglanmyor sanirim genel bi hatta cepte msn de d 900 i destekleyen modeller arasinda yok ceptekinette site cokmus durumda baska program bilen varmi
caca41
Üye
ben nokıa kullanıyorum fakat samsungun bazı telefon modellerı jar jad dosyasını desteklıyo ıkısını bırden hafıza kartına atıyosun jad dosyasından yukleme yapıyosun benım sana tavsıyem kanka msn kullanmandır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan hem jar hemde jad dosyasını indirebilirsin sonra ıkısınıde hafıza kartına at kanka msn .jad dosyasının uzerıne gel we seceneklerden yuklede eger yuklene bılıyosa yukleme seceneqı wardır yoksa oyle bı secenek yuklenmıyodur benden bu kadar ınsallah olur
izmirligenc
Üye
Konu Sahibi
dostum saolasn haletik sayilir
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
ben kullanıyorum kardesım sorun neydı
izmirligenc
Üye
Konu Sahibi
error hatasi veriyormus
Perfect!
Üye
ceptemsn kullan googda ara bulursun kendi sitesi var
caca41
Üye
cepte msn falan bos ıs bunlar arkadasım ben 3yıldır telefonumda msn kullanıyorum hepsını denemekten buldum sonunda en ıyısını en ıyısı kanka msn ) hem kontur yonunden hem kullanım we tasaırm yonunden )
cepte msn falan bos ıs bunlar arkadasım ben 3yıldır telefonumda msn kullanıyorum hepsını denemekten buldum sonunda en ıyısını en ıyısı kanka msn ) hem kontur yonunden hem kullanım we tasaırm yonunden )
benim telefonda samsung d900i ben ebuddy kullaniyorum cok memnunum vede cok hizli bi msn programi ceptelefonundan su wap sitesine girerek indirebilirsin indirmek ucretsiz get.ebuddy.com
--------------- Ekleme ---------------
he bide bana kalirsa kanka msn yukleme samsung d900i de yazarken insan zorluk cekiyor ebuddy ole bi problem yok
son bi not daha 0.94 surumunu indir verdigim siteye girince orda alta eski surumu inir yaziyo ordan indir yeni surumu daha desteklemiyor
benim telefonda samsung d900i ben ebuddy kullaniyorum cok memnunum vede cok hizli bi msn programi ceptelefonundan su wap sitesine girerek indirebilirsin indirmek ucretsiz get.ebuddy.com
he bide bana kalirsa kanka msn yukleme samsung d900i de yazarken insan zorluk cekiyor ebuddy ole bi problem yok
son bi not daha 0.94 surumunu indir verdigim siteye girince orda alta eski surumu inir yaziyo ordan indir yeni surumu daha desteklemiyor