D 880 Gerekli Oyun Ve Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

okyanusfb

Üye
    Konu Sahibi
D 880 Gerekli Oyun Ve Programlar
Arkadaslar Kımsede Yokmu Telefondan Yaaa Beceremedım Su Oyun Ve Pro Lar ı Yardım Edın

--------------- Ekleme ---------------

d880 demekkı kımsede yok ljtfen

dinazoor2001

Üye
valla kardes böle baslık atma kötü oluyom

By_C@SuS

Üye
Ben d880 kullanıyorum.. Ben de oyun ve program var sandım.. Başlığı düzgün yaz..

duneworm

Üye
bende var ama ben de bulamıyorum... oyun ve prog istiyorsan ona göre başlık aç lütfen...

NDMSZGN

Üye
ewt insanların dikkatini çekeceğim diye kıymetli zamanımızı çalma :(

eses_nuri

eses_nuri

Üye
insanların zamanını alıyorsun :S

metto-tekno

metto-tekno

Üye
off bşey zannttk

hafrix

hafrix

Üye
vallah bende yeni aldım ama bu program lar hakkında bir bilgim yok amaaraşıtırıyorum bir sonuç alırsam sizinle paylaşacam.

hafrix

hafrix

Üye
arkadaşlar ben ses yükseltme ayarlarını yaptım ama yaptığımada pişman oldum sakın siz denemeyin sonra vallah pişman olursunuz benden size bir hatırlatma olsun ama program felan yüklerseniz sorun çıkmaz kolay gelsin arkadaşlar.

Rahmi

Rahmi

Üye
Yaw bende sevinmiştim program falan var diye?

hodbin

Üye
Arkadaşlar 320x240(sanırım) olan yani d900'ün falan çalıştırdığı her program her oyun d880 de de çalışıyor.Ayrıca sadece telefona atmanız yeterli.Kendiniz jad dosyasını tıkladığınızda telefon programı kuruyor..Kendim denedim kesinlikle sorun yok hade kolay gelsin..Ama tema falan daha yok d 880 için..

bybursa16

Üye
:oke::oke:önce jar dosyaları jada çevirmemiz lazım arkadaşlar bunun için google den jadmaker programını bulup pc ye kurun çok basit olacak başta zor gibi geliyor ama çok basit jar olan oyun dosyasını sürükleme yolu ile pc ye kurduğunuz
jadmaker in içine bırakın 3 saniye içinde hemen jar dosyasının yanına jad dosyası gelecek şimdi her iki dosyayı da aynı anda sürükleme metoduyla usb kablo yardımı ile telefon hafızasında bulunan oder files yani diğer klasörünün içine atın sonra usb kablosunu çıkarıp telefondan oder files dosyasını açıp jad olan dosyaya seçenekler ve yükle deyin :oke::oke::oke: veee tebrikler artık oyunuzu oynayabilirsiniz oyuna nasılmı ulaşacaksınız tabiki ana menüdeki uygulamalar kalasöründen java uygulamaları seçiyoruz bu kadar :oke::oke: silmek istediğinizde ise java uygulamalar klasöründen jar olanı da jad olanıda silin aynı zamanda oder files klasöründen de silmek gerekli yer kaplamasın samsung oyunlar diye aratırsanız forum sayfalarında jar ve jad beraber veriliyor ozaman jadmaker istemez iki uzantıyıya pc ye indirin ve D880 TELEFONUNUZUN oder files KLASÖRÜNE ATIN

bybursa

Üye
telefonun ayarlar telefon ayarları pc bağlantıları bölümünden depolama birimi ni işaretle ve kaydet oyun ve programlar için önce jadmaker yükle google den bulabilirsin istediğin oyun yada programı bu jadmaker i açıp içine sürükle ve bırak 3 saniye içinde yanda bir jad dosyası açılacak şimdi dikkat hem jar hemde jad dosyalarını aynı anda usb kablo yada blutot yardımıyla telefonun oder files yani diğer klasörünün içine sürükle ve bırak sonra usb kabloyu çıkart telefonun dosyalar klasörünü aç ve diğer klasörünü de aç orada yüklediğin jar ve jad dosyaları bul jad dosyasının üzerinde seçeçenekler tıkla ve yükle ye tıkla işlem tamam başlat de ve oyunu oynamaya başla not unutma jar ve jad dosyarı ikiside diğer klasörünün içinde olması lazım yüklediklerini daha sonra uygulmalar java dünyası klasöründe bulabilir ve başlatabilirsin bukadar kolay gelsin arkadaşım

barbaros_hs

Üye
Oyunlar ıcın tesekkurler..rapıd lınkde bayagı oyun varmıs..

verd

Üye
kavat

Takipçi Satın Al

Üst Alt