cydia'dan program nasıl silicez?

Sponsorlu Bağlantılar

lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
cydia'dan program nasıl silicez?
yüklendiğinde ana menüde çıkan programlardan bahsetmiyorum. mesela iphonedelivery programını kurdum, bu cydia'nın içinde görünüyor sadece. onu silmek istiyorum. reinstall, remove falan çıkıyor, onlara basıyorum, yazılar çıkıyor bir şeyler yapıyor ama silinmiyor telefondan bir türlü. nasıl yapıcam?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydiaya gir manage kısmından packagesi seç ordan kaldırmak istediğini tıkla remove yap kalkar..

bejum3

bejum3

Üye
cydia source bolumunde cydelete yukleyerek halledebilirsin. ana ekranda cydia yukledigin her seyi bu sekilde silersin koay gelsin

lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
zed313

zed313

Üye
yüklendiğinde ana menüde çıkan programlardan bahsetmiyorum. mesela iphonedelivery programını kurdum, bu cydia'nın içinde görünüyor sadece. onu silmek istiyorum. reinstall, remove falan çıkıyor, onlara basıyorum, yazılar çıkıyor bir şeyler yapıyor ama silinmiyor telefondan bir türlü. nasıl yapıcam?
dostum en iyi yolu ifile progrmını kurmak ve oradan işletim sistemiyle ilgili herşeyi yapabilirsin oyunu oradan silersin unutma sildikten sonra mutlaka telefonu kapatıp açacaksın..

Üst Alt