cydia ile program ve oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Rufaigulu

Üye
    Konu Sahibi
cydia ile program ve oyun
selam arkadaslar telefonumu jailbreak yaptim, sonra cydia yukledim, fakat programlari ve oyunlari nasil yukleyecegim, iyi bir aciklamali faq ariyorum, veya bilgisi olan varsa detayli bir sekilde anlatabilirmi tesekkurler.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu soruyu herkes soruyor yekında video çekimli yapcam ust konu vercem aslında basit ama anlatımı zor
cydia sources bölumune sonra installous programını aratır indir kur programı çalıştır içinde hetrurlu oyun program yuklersin

Wertyuiofsjd

Üye
arkadaşlar ben şu cydia ne bi türlü anlamadm nası yüklicem biri yardımcı olsun .
bana link falan göndersin. lütfen

sultanselim88

Üye
arkadaşlar ben şu cydia ne bi türlü anlamadm nası yüklicem biri yardımcı olsun .
bana link falan göndersin. lütfen

valla ben jailbreak yapdikdan sonra geldi
ubur turlu nasil indiriliyo yada yukleniyomu bilmiyom

Wertyuiofsjd

Üye
Yaa prki jailbreak nasi yapilio

zimmer

zimmer

Üye
forum sitelerinden ögrenebilirisn arkadaşım çok basit resiml olanlara yada videolu olanlara bakarsan yardımcı olabilir

necm66

necm66

Üye
bu soruyu herkes soruyor yekında video çekimli yapcam ust konu vercem aslında basit ama anlatımı zor
cydia sources bölumune sonra installous programını aratır indir kur programı çalıştır içinde hetrurlu oyun program yuklersin

arkadasim eger mumkunse videlu anlatimini bi koyarmisin siteye cydia ile program oyun vs. nasil indiriliyor biz yeni iphon kullanicilari oldugumuz icin pek anlamiyoruz eger mumkunse videolu anlatimini bi yukle veyahut bana yolla videoyu bir zahmet...

Üst Alt