cydia ile nasıl ve nereden program,oyun,yama ..vs. indirebilirim,acemiyim...

Sponsorlu Bağlantılar

onurbahattin

Üye
    Konu Sahibi
cydia ile nasıl ve nereden program,oyun,yama ..vs. indirebilirim,acemiyim...
slm yeni aldığım iponuma yaptım ,

playka

Üye
cydia dan source leri ekle
repo.beyouriphone.com
apt.iguides.ru

ordan appsync 3.1 i kurun.sonra da itunesten free bir uygulama yükleyip.kırılmış uygulamaları yükleyebilirsiniz. yuklemek içinde ipa dosyasını i tunesteki applications yerine suruklşe sonra sync yap tamam

onurbahattin

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle kardeşim cvbın için çok teşekkürler,dediklerini yaptım ,cydia dan source leri ekle
repo.beyouriphone.com
apt.iguides.ru
ekledim,3.1.2 yüklemiştim,ordan appsync 3.1 i kurun demişsin,ben restore yapıp son version 3.1.2 yükledim ,cydia dan 3.1.2 yüklemiştim onun için o dediğini atladım,surces e ben hackulo.us da eklemiştim bir arkadaş tarif etmişti senin dediklerinle adres üç oldu,itunesten fre bir program kurdum ,oldu.şimdi soruma gelecek olursam kırılmış programları nereden bulucam ,itunese nasıl atıcam ve bu benim telde cydie ve rock yükledim bunların içinden bir kaç program yüklemeye çalıştım yapamadım oradan yükleyemiyormuyum yanlarında bazılarının dolar işereti var ,bazılarında sadece instal yazıyor ordan indiremedim yani kısacası sadece senin anlattığın şekildemi programram lar yükleniyor ,başka yolu varmı ve bu sorcue yazdığımız adresler ne işe yarıyor,beni aydınlatırsan çok sevinicem yeni başladım biraz ayrıntılı anlatırsa çok makbula gececek çok saol

atakax

atakax

Üye
burdan oyunları ve programları yükleyebilirsin burasından kasıt (maxicep.com :oke:)

oynamıyorum

Üye
tesekuurler arkadasım cok ısıme yaradı

SERKANTERECİ

Üye
cydia nerden ve nasıl yüklüyebilirim yardım lutfen

sorcerer41

Üye
arkadasim dikkatli dinle. cydiani ac soutce tapman gerek sourceye gir. add ye bas snra edite bas. oraya yaz source yap bunu yukledktn snra sorce edilen bolgeye gel we oradan yukledigin sayfaya gor ordan istedgn oyuna tkla.daha snra instal de confirm e tklarsan oyunu indrrsn we oynarsn.

yikimekibi

Üye
arkadaslar cydia yukledim iphone 3gs ilk basta duzgun calisti .Telefon kapaninca ,boot tethered yapip bir kac sefer acti ama ensonda tekrar yaptim ananasta takili kaldi teli acamiyorum yardimci olurmusunuz..

Üst Alt