Öneri cycloramic uygulaması mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
cycloramic uygulaması mağazada
Merhabalar
Wp 10 'nun tanıtımına 1.5 gün kala marketimize kaliteli bir program daha eklendi. :)
Güzel panoramik fotoğraf çekebileceğiniz güzel bir uygulama

• Beğen
Tepkiler: serinaga, dücane, emz ve 4 diğerleri

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Uygulamayı çalıştırabilecek telefonlar: 820, 830, 920, 925, 930, 1020, 1520. Diğer modellerde jireskop yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, maydinmaydin, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Lumia Panaroma'dan farkı nedir? yani ne gibi avantajları var, bunu kullanmamız için neden yazın :D
efekt verme dışında

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Uygulamayı çalıştırabilecek telefonlar: 820, 830, 920, 925, 930, 1020, 1520. Diğer modellerde jireskop yok :oke:

820'ye helal olsun her yere kaynak yapıyor amirallerden geri kalmıyor hiç :alkis

• Beğen
Tepkiler: Sensation, serinaga ve ceza87
serinaga

serinaga

Üye
Yükledim, güzel gibi ...

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
teşekkürler paylaşım için :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla bi bende mi oluyor bu sorun bilemedim ama resmen telefonu kilitleyip sapıttırıyor. çekim sonrası uygulamadan atıyor ve ardından tel donuyor. soft reset atmak zorunda kalıyorum. soft resetten sonra da Tubecast uygulaması çalışmaz hale geliyor nedense! telefonu normal yolla kapatıp açıyorum tekrar o zaman düzeliyor. ben de sildim gitti uygulamayı

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
valla bi bende mi oluyor bu sorun bilemedim ama resmen telefonu kilitleyip sapıttırıyor. çekim sonrası uygulamadan atıyor ve ardından tel donuyor. soft reset atmak zorunda kalıyorum. soft resetten sonra da Tubecast uygulaması çalışmaz hale geliyor nedense! telefonu normal yolla kapatıp açıyorum tekrar o zaman düzeliyor. ben de sildim gitti uygulamayı

Benim 820'de de iş görmedi. Uygulama balon çıktı. Kaldırdım.

sinan430

sinan430

Üye

Aynen bende de öyle oluyor :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Zaten mağazdaki yorumlarında (yabancı) herkez 1 yıldız vermiş sadece 930 kullanan bir kullanıcı 5 yıldız verip çalışıyor gibisinden ifade kullanmış..Yüklesem mi şimdi kararsız kaldım :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Zaten mağazdaki yorumlarında (yabancı) herkez 1 yıldız vermiş sadece 930 kullanan bir kullanıcı 5 yıldız verip çalışıyor gibisinden ifade kullanmış..Yüklesem mi şimdi kararsız kaldım :hmmm
denemekten zarar gelmez, altı üstü eğer çalışmaz sapıtırsa bi soft reset bi normal kapama iki düz bi ters takla derken kendine geliyo tel, o vakit silersin :zong:

Takipçi Satın Al

Üst Alt