Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önericycloramic uygulaması mağazada
Sponsorlu Bağlantılar
braayn
Üye
Konu Sahibi
cycloramic uygulaması mağazada
Merhabalar
Wp 10 'nun tanıtımına 1.5 gün kala marketimize kaliteli bir program daha eklendi.
Güzel panoramik fotoğraf çekebileceğiniz güzel bir uygulama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sensation
Emekli Yönetici
Uygulamayı çalıştırabilecek telefonlar: 820, 830, 920, 925, 930, 1020, 1520. Diğer modellerde jireskop yok
ponçikEnişte
Üye
Lumia Panaroma'dan farkı nedir? yani ne gibi avantajları var, bunu kullanmamız için neden yazın
efekt verme dışında
820'ye helal olsun her yere kaynak yapıyor amirallerden geri kalmıyor hiç
serinaga
Üye
Yükledim, güzel gibi ...
Murat Alper
Moderator
teşekkürler paylaşım için
ponçikEnişte
Üye
valla bi bende mi oluyor bu sorun bilemedim ama resmen telefonu kilitleyip sapıttırıyor. çekim sonrası uygulamadan atıyor ve ardından tel donuyor. soft reset atmak zorunda kalıyorum. soft resetten sonra da Tubecast uygulaması çalışmaz hale geliyor nedense! telefonu normal yolla kapatıp açıyorum tekrar o zaman düzeliyor. ben de sildim gitti uygulamayı
valla bi bende mi oluyor bu sorun bilemedim ama resmen telefonu kilitleyip sapıttırıyor. çekim sonrası uygulamadan atıyor ve ardından tel donuyor. soft reset atmak zorunda kalıyorum. soft resetten sonra da Tubecast uygulaması çalışmaz hale geliyor nedense! telefonu normal yolla kapatıp açıyorum tekrar o zaman düzeliyor. ben de sildim gitti uygulamayı
Zaten mağazdaki yorumlarında (yabancı) herkez 1 yıldız vermiş sadece 930 kullanan bir kullanıcı 5 yıldız verip çalışıyor gibisinden ifade kullanmış..Yüklesem mi şimdi kararsız kaldım
Zaten mağazdaki yorumlarında (yabancı) herkez 1 yıldız vermiş sadece 930 kullanan bir kullanıcı 5 yıldız verip çalışıyor gibisinden ifade kullanmış..Yüklesem mi şimdi kararsız kaldım
denemekten zarar gelmez, altı üstü eğer çalışmaz sapıtırsa bi soft reset bi normal kapama iki düz bi ters takla derken kendine geliyo tel, o vakit silersin