Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CyBeRaY Karışık Font Paketleri (Nokia s60 v1 & v2)
Sponsorlu Bağlantılar
kardelenahmet
Üye
cep için olduğundan eminmisiniz?
bydengesiz
Üye
ELiNe ayağına başına gövdene omuzuna parmaklarına ayak parmaklarına gözleriene burnuna ağzına SAĞLIK
E50 yazı fontları çok küçük , constantia Bold İtalik yazı şeklinin büyütülmüşünün linkini atarmısınız. Birde bu programın telefona nasıl yükleneceğini anlatırsanız sevinirim. Malum herkes sizin gibi profesyonel değil. Telefonda yüklenecek yeri nasıl bulacağımız filan yani. Zahmetleriniz için şimdiden teşekkürler. Tesadüf olurda başka sitelerden fırsat bulup bu yazımı okuyabilirsen cevap verirsin biliyorum )
oluklutas
Üye
n73 e uyumlu mu? acaba
Cqu
Üye
Sis le yayınlarmısınız lutfen Şimdiden teşekkurler
jmm
Üye
tesekkürler eline sağlık
serhatalp454545
Üye
eyw kardeş ellerine sağlık güzel çalışma =)
CaK1L
Üye
CyBeRaY sis halinde yayınlarsan çok sevinirim.Bi türlü yapamadım çünkü eğer sis yaparsan çok işime yarayacaktır.
benzersiz_90
Üye
acaba bu işi ben nasıl yapabilirm yani kendi fontumu kendim nasıl yapabilirm yardım edermisn ?
shapsugh
Üye
biz kendimiz neden yapamıyoruz bu fontları programı yok mu illa ki ben ayrıcalıklı mıyım diyorsun
s_ecil
Üye
btün dowlantlar bsqa linklerde ... peHhhH :Xs
ufuktezel
Üye
saol süper paylaşım...
patsodomates
Üye
keeeeennnkssss çoookkk qusell yaaneeee
efsane11900
Üye
Emegine saglık saolasın
die94
Üye
Arkadasm benim telfnum 6600 fkat bu fonts diye klasor acip icndkileri attiyorum fkat clsmasi icn reset attgmda telefn aclmiyor bende formatlamak zorunda kaliyorum. .