ByBlaCk4
Üye
Ace 2 icin olan jelly bean güncellemesini yapıp maxicepte paylasılmıs olan cm11-carbon-liquitsmooth-aosp romlarından birini kurabilirsin senin isini gorurWindows Phone 6.0 yüklü HP Ipaq 514 telefonumu emekliye ayırdım. Şimdi Ace 2 kullanıyorum. Orijinal 2.3.6 yüklü. Androide yabancı olduğum için, root ve rom yüklemeyi bilmiyorum. Sık sık programlar yükleyip deneme yapıyorum. Bilgisayar bilgim çok iyidir. Bazı programları (Ofis 2013, GPS gibi) sürüm eski olduğu için kuramıyorum. Romu telefona istediğim programları kurayım, sorunsuz çalışsın, Sd kartı hafıza kartı olarak göstereyim, gereksiz programları sileyim, kitlenme olmasın, stabil olsun diye kurmak istiyorum. Pil sorunum yok. İçinde Çin'den getirttiğim 2600 mAh (bir tane de yedeği var) batarya var. Bana hangi root ve romu tavsiye edersiniz? Birde kurulumu basit bir şekilde anlatan bir link verirseniz makbule geçer. Krillos rom diye bir rom duydum. Diğer bir forumda 480 sayfanın 30 sayfasını okudum. Sayfaların hepsini okuyana kadar telefon hurdaya çıkacak.
Arkadaşlar mesajımı okuyan var mı? Yardımınız sayesinde telefonumu rootlamak istiyorum. Rootlama ile ilgili olumlu yada olumsuz tecrübelerinizi de okumak isterim.