Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Romlarda görüntülü konuşma yoktur zaten hiçbirinde yok...
Cm12'yi yükledin sanırım nasıl stabillik durumu falan
GAPPS PAKETİ (YENİ-SLİM) YAZAN LİNK HATALI NERDEN İNDİRCEZ BAŞKA

cm12 son güncelleme olanı indirdim ona gre uygun

Misafir

son çıkan güncelleme diğerlerine göre daha iyimi kimler kullandı

selimc35

Üye
Kardes ben kullandim digerlerine gore sarj konusunda daha stabillesmis daha verimli olmus.
son çıkan güncelleme diğerlerine göre daha iyimi kimler kullandı
Arkadaslar ben 4.1.2 jelly beane cwm flashliycam flashlarken "signature veryfunction faild" diye kirmizi yazi ile bir hata cikiyor sebebi nedir bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleme:
FrednizoN

FrednizoN

Üye
arkadaşlar hangi cwm kullanmayalım lutfen lınk varsa verebilir misiniz

FrednizoN

FrednizoN

Üye
şuanda en stabil rom hangisi yardımcı olur musunuz ?

Misafir

Cm12 'yi kurdum kasma falan cm11 e göre yok sayılır benim işimi gören uygulamalar whatsapp, sms , facebook falan stabil gayet güzel fakat bir sorunum var ilk yüklediğimde yakınlık sensörü çalışıyordu sonra çalışmamaya başladı benmi ayarlardan bişey yaptım nasıl düzeltebilirim

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Cm12 'yi kurdum kasma falan cm11 e göre yok sayılır benim işimi gören uygulamalar whatsapp, sms , facebook falan stabil gayet güzel fakat bir sorunum var ilk yüklediğimde yakınlık sensörü çalışıyordu sonra çalışmamaya başladı benmi ayarlardan bişey yaptım nasıl düzeltebilirim
Romu bastan kurarsan düzelir :)

Misafir

ROM good
The only problem with ROM
Empty battery!
Nemat of iran

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4

abdurrahman58

Üye
Yeni güncelleme yok mu beyler

salikk1996

Üye
beyler ben 5.1.1 kurdum bide 5.0.2 varmıs o daha mı iyi acaba 5.0.2 kullanan varsa biraz bahsedebilir mi
5.0.2 kullanan varsa romu paylaşabilri mi en güncelini

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben 5.1.1 kurdum bide 5.0.2 varmıs o daha mı iyi acaba 5.0.2 kullanan varsa biraz bahsedebilir mi
5.0.2 kullanan varsa romu paylaşabilri mi en güncelini
5.1.1 daha iyi benim tavsiyem 5.1.1

salikk1996

Üye
en güncel 5.1.1 paylaşacak varmı acaba arkadaşlar ama en son çıkan

salikk1996

Üye
Mrb arkadaşlar 2 sorum olcaktıda ben arkadaşın dediği gibi 5.1.1 yükledim iyi çalışıyo gayet.. neyse!!!
1- bunun için şu telefon hafızasını sd kart nasıl yapabilirim 32 gb sd var bunu telefon hafızası olarak kullamak için ...
2-telefon kasmıyorda yani sanki benim telde yavaş işliyo sonra bi ara donuyo... Kendiliğinden çok sık reset atıyo.. Eğer root yapabiliyorsa yada hızını arttırma yolları varsa söylermisiniz.!

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Mrb arkadaşlar 2 sorum olcaktıda ben arkadaşın dediği gibi 5.1.1 yükledim iyi çalışıyo gayet.. neyse!!!
1- bunun için şu telefon hafızasını sd kart nasıl yapabilirim 32 gb sd var bunu telefon hafızası olarak kullamak için ...
2-telefon kasmıyorda yani sanki benim telde yavaş işliyo sonra bi ara donuyo... Kendiliğinden çok sık reset atıyo.. Eğer root yapabiliyorsa yada hızını arttırma yolları varsa söylermisiniz.!
Konuda sdcardı dahili hafıza yapma yöntemi paylaşıldı.root için gelistirici seceneklerinden root kısmını uygulamalar ve adb seklinde secerseniz root aktif olur.kasma donma takılma icin ise overclock yapabilirsiniz. :)