Evet yapabiliyoruz ben gayet memnunum şu anKarbon romu nasil ve hangi stock romun ustune kurmamiz gerkiyo kurulumu anlatirmisiniz zahmet olmazsa karbon rom linkini ve gapssi atarmisiniz
Bu karbon romda islemci hizini 1.2 yapabiliyomuyuz ? Onuda nasil yapicam anlatirmisiniz ?
Bende forum android.pl den buldum link yok malesef
Al bu rom
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Al buda gapps
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen bunu 5.1 e uygulamıyosun dimiomer o kerneli flasladım yiine aynı oldu yarı brick moda girdi telefon
anlamıyorum herşeyi aynnen harfi hrfine uyguluyorum ama telbrick oluyor eksik bi şey var galiba
Evet bu kernlei flaahla[/QUOTE]Evet yapabiliyoruz ben gayet memnunum şu an
Dostum nutzer kerneli buldum xdanın sitesinde downlo
Dostum hangi romun üstüne o dediğin kerneli flaslicaz?

Bunu kur ben bunu kurdumevet 5.1 ekuruyordum malesef
indirme linki varmi daha
Ama play storeye girdigimde "kimlik dogrulamasi gerekli google hesabinizla oturum scin dio" bende ayarlardan hesap ekle diyom ama ordada google isareti yok neyapabilirim acilBeyler yardim edin romu indiremiyorum.Mediafree ye giriyom Ben robot deilim seyini yapiom.Sonra asagidaki kirmizi downkoada basiyom ayni sayfa geri yuklenio.Bi romu yukleyemedimindirme linki varmi daha
Tamamdir romu kurdumAma play storeye girdigimde "kimlik dogrulamasi gerekli google hesabinizla oturum scin dio" bende ayarlardan hesap ekle diyom ama ordada google isareti yok neyapabilirim acil

Arkadaşlar şu en son çıkan 5.1 romunu yüklüyorum bu hafıza kartını telefon hafızası olarak nasıl gösterebilirim?Teşekkürler.
Evet bu kernlei flaahla
[/QUOTE]Bunu kur ben bunu kurdumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet kardesimbunu en son çıkan 5.1 e kuruyoruz değilmi
Tamam kardesim cok sagol ilgilendigin icin oldu@umuut9999 acilis 20 dakika kadar surebilir o kadar bekledin mi