Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
Karbon romu nasil ve hangi stock romun ustune kurmamiz gerkiyo kurulumu anlatirmisiniz zahmet olmazsa karbon rom linkini ve gapssi atarmisiniz

Bu karbon romda islemci hizini 1.2 yapabiliyomuyuz ? Onuda nasil yapicam anlatirmisiniz ?

omerboz54

omerboz54

Üye
Karbon romu nasil ve hangi stock romun ustune kurmamiz gerkiyo kurulumu anlatirmisiniz zahmet olmazsa karbon rom linkini ve gapssi atarmisiniz

Bu karbon romda islemci hizini 1.2 yapabiliyomuyuz ? Onuda nasil yapicam anlatirmisiniz ?
Evet yapabiliyoruz ben gayet memnunum şu an
Bende forum android.pl den buldum link yok malesef
Al bu rom

Al buda gapps

Dostum nutzer kerneli buldum xdanın sitesinde downlo

Dostum hangi romun üstüne o dediğin kerneli flaslicaz?[/QUOTE]
Evet bu kernlei flaahla

geku

Üye
omer o kerneli flasladım yiine aynı oldu yarı brick moda girdi telefon
anlamıyorum herşeyi aynnen harfi hrfine uyguluyorum ama telbrick oluyor eksik bi şey var galiba

omerboz54

omerboz54

Üye
omer o kerneli flasladım yiine aynı oldu yarı brick moda girdi telefon
anlamıyorum herşeyi aynnen harfi hrfine uyguluyorum ama telbrick oluyor eksik bi şey var galiba
Sen bunu 5.1 e uygulamıyosun dimi
Daha o versiyona stabil bi sürüm çıkmadı normal

delimatkap

delimatkap

Üye
Evet yapabiliyoruz ben gayet memnunum şu an

Dostum nutzer kerneli buldum xdanın sitesinde downlo

Dostum hangi romun üstüne o dediğin kerneli flaslicaz?
Evet bu kernlei flaahla[/QUOTE]

Hmm kardesim peki bende CM 10 4.3.1 JB rom yuklu onun ustune kurabilirmiyim ? Yoksa stock JB'nin uzerine CWM'den mi kurmam gerek birde romun linkini gappsin linkini ve nasil yukleyecegimi anlatirsan sevinirim. :)

geku

Üye
evet 5.1 ekuruyordum malesef

mamibaba5234

Üye
Beyler yardim edin romu indiremiyorum.Mediafree ye giriyom Ben robot deilim seyini yapiom.Sonra asagidaki kirmizi downkoada basiyom ayni sayfa geri yuklenio.Bi romu yukleyemedim :( indirme linki varmi daha
Tamamdir romu kurdum :) Ama play storeye girdigimde "kimlik dogrulamasi gerekli google hesabinizla oturum scin dio" bende ayarlardan hesap ekle diyom ama ordada google isareti yok neyapabilirim acil

delimatkap

delimatkap

Üye
Beyler yardim edin romu indiremiyorum.Mediafree ye giriyom Ben robot deilim seyini yapiom.Sonra asagidaki kirmizi downkoada basiyom ayni sayfa geri yuklenio.Bi romu yukleyemedim :( indirme linki varmi daha
Tamamdir romu kurdum :) Ama play storeye girdigimde "kimlik dogrulamasi gerekli google hesabinizla oturum scin dio" bende ayarlardan hesap ekle diyom ama ordada google isareti yok neyapabilirim acil

Banada olmuştu 2 adimli onaylama yapiyorsun google hesabinin ayarlarindan brn yapmistim ama olmamisti yeni gapps indirip flaşlamıştım duzelmisti

--------------

Ömer kardeş bende CM 10 4.3.1 JB rom yuklu onun ustune kurabilirmiyim ? Yoksa stock JB'nin uzerine CWM'den mi kurmam gerek birde romun linkini gappsin linkini ve nasil yukleyecegimi anlatirsan sevinirim. :)

umuut9999

Üye
Arkadaşlar şu en son çıkan 5.1 romunu yüklüyorum bu hafıza kartını telefon hafızası olarak nasıl gösterebilirim?Teşekkürler.

delimatkap

delimatkap

Üye
Arkadaşlar şu en son çıkan 5.1 romunu yüklüyorum bu hafıza kartını telefon hafızası olarak nasıl gösterebilirim?Teşekkürler.

Konun en basinda swap linki var indir telefon hafizana at cwm den flaşla tamamdir

umuut9999

Üye
Romu yukledim acilmiyor cyonegen mod yazan ekranda kaliyor...

Son düzenleme:
omerboz54

omerboz54

Üye
Evet bu kernlei flaahla

Hmm kardesim peki bende CM 10 4.3.1 JB rom yuklu onun ustune kurabilirmiyim ? Yoksa stock JB'nin uzerine CWM'den mi kurmam gerek birde romun linkini gappsin linkini ve nasil yukleyecegimi anlatirsan sevinirim. :)[/QUOTE]
Ben yeni konu açtım ordaki gappsi indir bu kerneli indir romu baştan kur

umuut9999

Üye
Arkadaşlar bu en son cikan 5.1 romunu flashladiktan sonra cyanogen logosunda kaliyor 3 kere daha flashladim sonuc ayni wipe islemlerinide yaptim

vaterfa

vaterfa

Üye
@umuut9999 acilis 20 dakika kadar surebilir o kadar bekledin mi

mamibaba5234

Üye
Chrono karnel dediginiz 5.1 icin ne ise yariyor ?

vaterfa

vaterfa

Üye
@umut9999 rica ederim [emoji106]
@ByBlaCk4 chrono kernelini denedim de vpn hala calismadi bende betternet kullandim baglanmasina baglaniyor benim bolgemi degistiriyor ama engel olan sitelere giremiyor, bi de bu chrono ile ilgili bisey sorucam normal rom olarak ls3.2 kullaniyorum chrono kurmayi denedim ama her seferinde logo da kaldi bu genel bi sorun mu
@mamibaba5234 kurmak bayagi faydali tum islemleri yapinca vpn sorunu cozuluyor ama nedense bende sorun kismen cozulmedi islemci hizini 1.2 ye alinca yag gibi kayiyor rom, sarji duzenli kullanmayi sagliyor

Son düzenleme: