Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

gulum7788

Üye
hadi bee novaaa :(
cm11 in 15.12.2014 tarihindeki bir güncellemesini buldum geçenlerde gayet stabil akıcı sorunsuz aynı zamanda şarj süresi de iyileştirilmiş ben çok beğendim n.o.v.a 3 1.60gb lık oyunu yükledim sorunsuz çalıştırdı buna bende şaşırdım bence sizde deneyin sorunsuz bir rom pişman olmazsınız
saygılar
unutmadan cm11 in 11.09.2014 güncellemesini kullanan varsa bu yeni güncellme (cm11 15.12.2014) ondan kat kat daha iyi :)

şu bahsettiğin romu yüklemek istiyorum.. bu rom için gerekli olan cwm, rom, rot ve gogle aps dosyalarının linkini verebilir misin?

omerboz54

omerboz54

Üye
şu bahsettiğin romu yüklemek istiyorum.. bu rom için gerekli olan cwm, rom, rot ve gogle aps dosyalarının linkini verebilir misin?
Hepsi normal olsun sadece nova ace 2 için çıkardığı 15.12.2014 tarihli romu indir kur yeter

gulum7788

Üye
Hepsi normal olsun sadece nova ace 2 için çıkardığı 15.12.2014 tarihli romu indir kur yeter

hepsini buldum indirdim. yalnız 4.4.4 için rot dosyası bulamadım.. bulduklarım hep 4.1.2.. 4.4.4 için link verebilir misin?

gulum7788

Üye
hımm.. bende neden bulamadım diyorum.. teşekkür ederim..

omerboz54

omerboz54

Üye
Beyler nova romu üzerine nova eomu kurucam herhangi bir reset atmama gerek tok biliyorum ama yeniden gapps flashlamama gerek varmı

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
şu kitkatta ahize sesini yükseltmenin bir çözüm yolu varmi acaba konusurken karsi tarafin sesi az geliyor stock roma gore

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
ben aradigimda ses gayet yuksek fakat gelen aramalarda durum boyle

e.piker

e.piker

Üye
2 gün önce 0315 lolipopu kurdum telefonuma ve şimdilik gayet memnunum. Video kayıt ettikten sonra yeşil görüntü sorunu hala devam ediyor ancak menü geçişleri uygulama geçişleri vb. çok akıcı.Gündelik hayatta aslında rahatlıkla kullanılabilecek bir sürüm gibi geldi bana.
Az önce Antutu testi yaptım ve Sonuç 10567 çıktı. Biraz daha yüksek bekliyordum. Ayrıca play den indirme işlemi diğer romlara göre biraz fazla zaman alıyor ve ara sıra indirme yaparken kendiliğinden kapanıyor. Diğer gözlemlerimi de ara ara yazacağım. Bence görsellik açısından gayet başarılı olduğu ve ufak tefek sıkıntılar olduğu çin kullanılabilir bir rom olmuş.

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
2 gün önce 0315 lolipopu kurdum telefonuma ve şimdilik gayet memnunum. Video kayıt ettikten sonra yeşil görüntü sorunu hala devam ediyor ancak menü geçişleri uygulama geçişleri vb. çok akıcı.Gündelik hayatta aslında rahatlıkla kullanılabilecek bir sürüm gibi geldi bana.
Az önce Antutu testi yaptım ve Sonuç 10567 çıktı. Biraz daha yüksek bekliyordum. Ayrıca play den indirme işlemi diğer romlara göre biraz fazla zaman alıyor ve ara sıra indirme yaparken kendiliğinden kapanıyor. Diğer gözlemlerimi de ara ara yazacağım. Bence görsellik açısından gayet başarılı olduğu ve ufak tefek sıkıntılar olduğu çin kullanılabilir bir rom olmuş.
Son guncelleme bende 14.000 civarı alıyodu

omerboz54

omerboz54

Üye
Hala yeni sürüm gelmedi :birak:

omerboz54

omerboz54

Üye
Yakında poliswodka verir

• Beğen
Tepkiler: geku ve ByBlaCk4

geku

Üye
Kesin bi tarih var mi omer

omerboz54

omerboz54

Üye
Kesin tarih yok malesef ama polişwodga biraz bekleyip ole veriyo sadece ace 2 için çalışmadığından dolayı

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
slm. şuan cm 11 kullanıyorum. artık iyice şişti resetlemek yerine bu sürüm dikkatimi çekti yüklemek istedim, yükleyenler memnun galiba. ilk sayfadan hangi sürümü yüklemeliyim. tsk.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
slm. şuan cm 11 kullanıyorum. artık iyice şişti resetlemek yerine bu sürüm dikkatimi çekti yüklemek istedim, yükleyenler memnun galiba. ilk sayfadan hangi sürümü yüklemeliyim. tsk.
En son surumu yukle 3.3.15