Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
yapan varmı acaba :)

geku

Üye
hadi bee novaaa :(
cm11 in 15.12.2014 tarihindeki bir güncellemesini buldum geçenlerde gayet stabil akıcı sorunsuz aynı zamanda şarj süresi de iyileştirilmiş ben çok beğendim n.o.v.a 3 1.60gb lık oyunu yükledim sorunsuz çalıştırdı buna bende şaşırdım bence sizde deneyin sorunsuz bir rom pişman olmazsınız
saygılar
unutmadan cm11 in 11.09.2014 güncellemesini kullanan varsa bu yeni güncellme (cm11 15.12.2014) ondan kat kat daha iyi :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
cm11 in 15.12.2014 tarihindeki bir güncellemesini buldum geçenlerde gayet stabil akıcı sorunsuz aynı zamanda şarj süresi de iyileştirilmiş ben çok beğendim n.o.v.a 3 1.60gb lık oyunu yükledim sorunsuz çalıştırdı buna bende şaşırdım bence sizde deneyin sorunsuz bir rom pişman olmazsınız
saygılar
unutmadan cm11 in 11.09.2014 güncellemesini kullanan varsa bu yeni güncellme (cm11 15.12.2014) ondan kat kat daha iyi :)
Link ?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
denedin mi kanka ?
Yok denemedim ve sizde denemeyin cunku anladıgıma gore kamera adam gibi calısmıyor ve muzik video falan oynatmada sorunlu ve hw ile ilgili buglarda varmıs
saygılar
Bro liquitsmooth3.1 kullanyom ve nova 3 kasmadan bu romdada oynanıyo

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Rom guncellendi :D

geku

Üye
Site telekominikasyon tarafindan kapatilmis diye bi yazi cikiyor indiremiyorum
#Byblack4 romu yukledin mi yuklediysen gozlemlerini bizimle paylasabilir misin

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Site telekominikasyon tarafindan kapatilmis diye bi yazi cikiyor indiremiyorum
#Byblack4 romu yukledin mi yuklediysen gozlemlerini bizimle paylasabilir misin
Romu yukledim ve hemen antutu yaptım 14000 kusur bisey aldı ama islemciyi 1.2 ghz yapınca antutu 12000 lerde almaya basladı ve rom hala pek stabil deil ancak ufak gelismeler var ve root duzgun calısıyor ve cm nin kodlarıda guncellenmis

geku

Üye
Bende yukledim ama bende baya kasma yasaniyor nedeni ne acaba ???
Hatta romu iki defa sifirdan kurdum yine ayni

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi

geku

Üye
Hmm 2 3 ay sonra anca duzelir bu rom biz en iyisi cm11 e devam edelim ama bundan omceki guncelleme daha stabildi :(
Bu guncelleme hic olmamis

omerboz54

omerboz54

Üye
Kapanmalar azalmısmı bari
Ve donmalar oyumdan atmalar

omerboz54

omerboz54

Üye
Zaten sonumuz cm11 :ehe

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4

geku

Üye
bu adam s3 miniye niye bu kadar onem veriyor anlamis degilim 2 gunde bir guncelleme veriyor bize gelince ayda bi :(

omerboz54

omerboz54

Üye

geku

Üye
Bu indirdiklerimiz ne o zaman kernel duzenlemeleri yeni eklentiler vs.