Belki ben denerimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyapan varmı acaba![]()
ben yapardim fakat birsey anlamadim yaparsan bilgilendirirsen sevinimBelki ben denerim

Link ?hadi bee novaaa
cm11 in 15.12.2014 tarihindeki bir güncellemesini buldum geçenlerde gayet stabil akıcı sorunsuz aynı zamanda şarj süresi de iyileştirilmiş ben çok beğendim n.o.v.a 3 1.60gb lık oyunu yükledim sorunsuz çalıştırdı buna bende şaşırdım bence sizde deneyin sorunsuz bir rom pişman olmazsınız
saygılar
unutmadan cm11 in 11.09.2014 güncellemesini kullanan varsa bu yeni güncellme (cm11 15.12.2014) ondan kat kat daha iyi![]()
denedin mi kanka ?Belki ben denerim
Yok denemedim ve sizde denemeyin cunku anladıgıma gore kamera adam gibi calısmıyor ve muzik video falan oynatmada sorunlu ve hw ile ilgili buglarda varmısdenedin mi kanka ?
Bro liquitsmooth3.1 kullanyom ve nova 3 kasmadan bu romdada oynanıyohadi bee novaaa
cm11 in 15.12.2014 tarihindeki bir güncellemesini buldum geçenlerde gayet stabil akıcı sorunsuz aynı zamanda şarj süresi de iyileştirilmiş ben çok beğendim n.o.v.a 3 1.60gb lık oyunu yükledim sorunsuz çalıştırdı buna bende şaşırdım bence sizde deneyin sorunsuz bir rom pişman olmazsınız
saygılar
unutmadan cm11 in 11.09.2014 güncellemesini kullanan varsa bu yeni güncellme (cm11 15.12.2014) ondan kat kat daha iyi![]()
Romu yukledim ve hemen antutu yaptım 14000 kusur bisey aldı ama islemciyi 1.2 ghz yapınca antutu 12000 lerde almaya basladı ve rom hala pek stabil deil ancak ufak gelismeler var ve root duzgun calısıyor ve cm nin kodlarıda guncellenmisSite telekominikasyon tarafindan kapatilmis diye bi yazi cikiyor indiremiyorum
#Byblack4 romu yukledin mi yuklediysen gozlemlerini bizimle paylasabilir misin
Bendede kasıyor dedigim gibi stabil deilBende yukledim ama bende baya kasma yasaniyor nedeni ne acaba ???
Hatta romu iki defa sifirdan kurdum yine ayni
AynenHmm 2 3 ay sonra anca duzelir bu rom biz en iyisi cm11 e devam edelim ama bundan omceki guncelleme daha stabildi
Bu guncelleme hic olmamis
pek bi degisiklik yok bence ,ben cm 11 e devamKapanmalar azalmısmı bari
Ve donmalar oyumdan atmalar

Ayda bi ? Daha cm12 için ilk güncelleme bile gelmedibu adam s3 miniye niye bu kadar onem veriyor anlamis degilim 2 gunde bir guncelleme veriyor bize gelince ayda bi![]()