Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
bu sorunu bliyorum romla alakası yok modemfs dosyan silindi xda da bu konu var bulana kadar şunu yapayarlar kablosuz ayarları mobil ağlar internet modunu sadece gsm yap birazda olsa düzeltir
bu sorunu bliyorum romla alakası yok modemfs dosyan silindi xda da bu konu var bulana kadar şunu yapayarlar kablosuz ayarları mobil ağlar internet modunu sadece gsm yap birazda olsa düzeltir

The Nyks

The Nyks

Üye
Cwm Den Yükledikten Sonra Fix root Diye Bi Seçenek Çıkıyor Yes Dicez No Mu
Yes DEdim Rootsuz olsu supersu felan Yükledim olmadı Bi Yardım
Cwm Den Yükledikten Sonra Fix root Diye Bi Seçenek Çıkıyor Yes Dicez No Mu
Yes DEdim Rootsuz olsu supersu felan Yükledim olmadı Bi Yardım
Tamam Çözdümde. Whatsappbgrubuna benide alirmisnz

Quoniam

Üye
@ByBlaCk4 Kurulumu Yaptım açtım sonra kapattım sim kartı taktım GALAXY ACE 2 EKRANINDA KALIYOR

vaterfa

vaterfa

Üye
kurulumda hata olmus format/system yapip bastan kur romu

Quoniam

Üye
@vaterfa wipe yaptım reboot yaptım oldu

• Beğen
Tepkiler: vaterfa

geku

Üye
cm12 gelmedimi ya

The Nyks

The Nyks

Üye
Hayır :(

omerboz54

omerboz54

Üye
Cm12 kullananlar bi oyunu test edebilirlermi acaba oyunlar
Clash of clans
Castle clash
Boom beach
Kasma donma veya kapanma varsa söyleyin arkadaşlar ona göre yeniden yüklicem

Bato05

Üye
oyunda donmalar ve kasmalar var hepsinide denedim. oyunudanda atıyo

abdurrahman58

Üye

acaba link buraya atabilirmisiniz ben bulamadım şimdiden teşekkürler

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni güncelleme var mı?

geku

Üye
bi haftaya gelmez sanırım :(
bu adamlar s3 mini de niye bu kadar israrci 4 5 tane guncelleme yayinladilar ace2 sira ne zamn gelecek

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Baya varmış.

geku

Üye
hadi ya :( peki arkadaslar tavsiye ettiginiz sarj performans ve oyun bakimindan en guzel rom veya romlar var mi ?
ace 2 icin

mamibaba5234

Üye
Bu gune kadar ace 2 icin butun romlari denedim.en son lolipop cikmis onuda kurdum.ama durduruldu hatasi oyundan atmalar beni hayattan bezdirdi :)
Size söyliyecegim ace 2 icin en guzel en stabil oyunlarda 0 kasma rom cm10.1 dir.bi hatasi var oda face uygulamasinda video acmiyo :)

geku

Üye
tsk ederim kardes... cm 12 nin oyun sorunnuna su an buldugum cozum oyunlari apk. seklinde indirip kurmaniz lazim google playden indirirseniz acmiyor oyundan atiyor... internetten apk seklinde indirip kurulumu yapin oyunlar aciliyor ve gayet akicida oluyor

• Beğen
Tepkiler: mamibaba5234 ve omerboz54