Mr.FSK Üye The Shadow' Alıntı: Twrp ile kurulur büyük ihtimalle. Pacman kurdum Genişletmek için tıkla ... Sen kurmak pacman sen ?
The Shadow' Alıntı: Twrp ile kurulur büyük ihtimalle. Pacman kurdum Genişletmek için tıkla ... Sen kurmak pacman sen ?
omerboz54 Üye Arkadaşlar herkez gelsin ace 2 facebook grubu kurdum herseyi ordan yapak yada watsaptan konuşalım
ByBlaCk4 Üye Konu Sahibi omerboz54' Alıntı: Arkadaşlar herkez gelsin ace 2 facebook grubu kurdum herseyi ordan yapak yada watsaptan konuşalım Genişletmek için tıkla ... Facebook linkini ve telefon numaranı atarmısın?
omerboz54' Alıntı: Arkadaşlar herkez gelsin ace 2 facebook grubu kurdum herseyi ordan yapak yada watsaptan konuşalım Genişletmek için tıkla ... Facebook linkini ve telefon numaranı atarmısın?
omerboz54 Üye Mr.FSK' Alıntı: Whatsapp grubuna beni de alın 554 527 67 93 Genişletmek için tıkla ... Onası numara ole Hala romdan ses seda yok ama gelir yakında
Mr.FSK' Alıntı: Whatsapp grubuna beni de alın 554 527 67 93 Genişletmek için tıkla ... Onası numara ole Hala romdan ses seda yok ama gelir yakında
kertenkele88 Üye arkadaşlar en iyi performans ve oyun hangi romda 2 tane gördüm şuana kadar ama hiç kurmadım şuan 2.3.6 dayım siz düşünün artık yardımlarınızı bekliyorum gördüğüm romlar cm11.0_codina.nova. birde liquid smooth
arkadaşlar en iyi performans ve oyun hangi romda 2 tane gördüm şuana kadar ama hiç kurmadım şuan 2.3.6 dayım siz düşünün artık yardımlarınızı bekliyorum gördüğüm romlar cm11.0_codina.nova. birde liquid smooth
ortak42 Üye omerboz54' Alıntı: Liquide dön bence ama 3.1 e Genişletmek için tıkla ... Whatsapp tan sana mesaj attim benide alın gruba öbür arkadaşa özel mesaj atamıyorum Bu arada novafusion unuttu yine bizi
omerboz54' Alıntı: Liquide dön bence ama 3.1 e Genişletmek için tıkla ... Whatsapp tan sana mesaj attim benide alın gruba öbür arkadaşa özel mesaj atamıyorum Bu arada novafusion unuttu yine bizi