mamibaba5234
Üye
Beyler liquosmoot die bi rom 3.1 olani kurdum androidi 4.3.1 islemci en fazla 800 mhz oluyo.Ama oyunlarda felan yinde kasmiyo.Ben 1250 yapmak istiyorum romda mi sıkıntı var anlamadim
Kardesim o 3.2 aradim durdum bulamadim.Hwr yerde goo.im diye bir link verio o linkte ölü oluyo.Bulabilirsin linki cok iyi olur.Tesekkurler
Benim kurduum romun üzerinde 2.35 yaziodu
Ama ben neden se 3.1 die biliorum garip
TesekkurlerForumda konusu vardi
Galaxy Ace 2 i8160 - [ROM] [4.4.4_r2] [OFFICIAL] LiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina - MaxiCep
3.1 ve 3.2 var 3.2'yi indir.Telefondan inmiyor herhalde pc den indirmeye calis.
GB stock rom kur odin ile.Arkdaslar acil cevap verin ya delirecem az kaldi 2 hafta once omni rom 5.01 mi ne oni kurdum burdan indirdim sonra romdan birsey flaslanmiordu heryerini karistirdim recoveryden sonra telefon acilmadi gitti 4.01 kurdum sonra tekrar ligudidsmotu kurdum bu sefer arama yapior internet cekmiyor acilmiyor internet kafayi yucem ustune bir suru rom attim yine duzelmedi nasil cozcez bu sorunu hi yasayan var mi ?
Arkdaslar acil cevap verin ya delirecem az kaldi 2 hafta once omni rom 5.01 mi ne oni kurdum burdan indirdim sonra romdan birsey flaslanmiordu heryerini karistirdim recoveryden sonra telefon acilmadi gitti 4.01 kurdum sonra tekrar ligudidsmotu kurdum bu sefer arama yapior internet cekmiyor acilmiyor internet kafayi yucem ustune bir suru rom attim yine duzelmedi nasil cozcez bu sorunu hi yasayan var mi ?
Akrabağana falan git kardesim veya internet cafede halletMalesef elimde pc yok
Xda da bunla ilgili bi konu var 3 parcalı gb yukle sonra xdadaki xxx konusundaki modem dosyasını yukle sorun cozulurArkadaslar telefonun ana bant i XXXX yaziyor nasil cozebilirim acil??(
Yukledim ama cozulmedikiXda da bunla ilgili bi konu var 3 parcalı gb yukle sonra xdadaki xxx konusundaki modem dosyasını yukle sorun cozulur
Sen upload edemezmisin ByBlack4 ne olur zor durumdayim.Xda da bunla ilgili bi konu var 3 parcalı gb yukle sonra xdadaki xxx konusundaki modem dosyasını yukle sorun cozulur
Konu burdaYukledim ama cozulmediki
Sen upload edemezmisin ByBlack4 ne olur zor durumdayim.
Yaptim ma cozulmedi bende modemfs dosyasi silindi yanliskla sildim hafizayi temizlerken sen bana upload etsen ne olur ByBlaCk4Konu burdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdakini yap sorun cozulur
Kardes pmye gel upload ettim modemiYaptim ma cozulmedi bende modemfs dosyasi silindi yanliskla sildim hafizayi temizlerken sen bana upload etsen ne olur ByBlaCk4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?