CyanogenMod Sitesinde neden S3 Mini cihazı yok ?

Sponsorlu Bağlantılar

batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
CyanogenMod Sitesinde neden S3 Mini cihazı yok ?
Sorum gayet açık site girdiğim de onca farklı telefonların 10.2 bile olmasa 10.1 cm modlarını görüyorum maclawın sitesi dışında adam akıllı rom bulamıyorum neden resmi sitede s3 mini ile ilgili romlar bulamıyorum s2 ile ilgili romlar kaynıyor nedir garezleri mi var cm'nin s3 miniye ? :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Kaynak kodu yayınlanmamış olabilir, bootloader kilidi olabilir, ellerinde s3 mini olmayabilir. Yoksa çıkardı.

• Beğen
Tepkiler: batudinho39
batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
Kaynak kodu yayınlanmamış olabilir, bootloader kilidi olabilir, ellerinde s3 mini olmayabilir. Yoksa çıkardı.

Teşekkürler yorumun için umarım tez ellerden resmi olarak çıkarırlar gerçi maclawın hakkını yememek lazım çok emek sarf ediyor şahane işler çıkarıyor ama CM 10.1 in tamamen hatasız çıkması 1-1.5 ayı aldı resmi site desteği şart bence

TheMadness

TheMadness

Üye
Teşekkürler yorumun için umarım tez ellerden resmi olarak çıkarırlar gerçi maclawın hakkını yememek lazım çok emek sarf ediyor şahane işler çıkarıyor ama CM 10.1 in tamamen hatasız çıkması 1-1.5 ayı aldı resmi site desteği şart bence

Yeni device maintainer lazım CM ekibine. Çok cihaz var şuan.

enterneoll

enterneoll

Üye
maclaw varken cm ekibini aramazsınız gio'dan biliyorum :)

-Emre

-Emre

Üye
official destek vermiyor galiba

Superfan

Superfan

Üye
Unofficial portlara bak.XDA ' da vardır kesin.Bazıları yeterince stabil olabiliyor.

Üst Alt