pro.engineer
Üye
android bölümde tema konuları var bi göz at orda bulabilirsinTema nasıl yükleyecegim bilen birisi yardım please![]()
android bölümde tema konuları var bi göz at orda bulabilirsinTema nasıl yükleyecegim bilen birisi yardım please![]()
ayarlardan tuşlara bölümüne gir bak vardır orda var ayarlarıYa ben menüye geçiş tuşunu degiştiremedim temanın hepsini uyguluyorum o orta tuş windows phone tuşu gibi çok gıcık oldum yardım edebilecek varmı
Bulamadımayarlardan tuşlara bölümüne gir bak vardır orda var ayarları
Edit dedigimi anlamamıssınız , tema yı uyguluyorum aşşadaki windows gibi tus var o degişmiyor simgesiBulamadım
Bildirim çubuğuna yazı yazmak diye bir şey yok ben ekran görüntüsü üzerine yazdımArkadaşlar romla ilgili bisey sormak istiyorum.telefonun sol üst köşesinde 28000 gibi bir sayı yaziyor operatör adı yazmıyor attiginiz ekran görüntüsü fotoğraflarında maxicep burak... Vs. Yaziyor onu nasıl ayarlarım bir fikriniz var mı?
Konuda yazıyoryükledım de kardeş play store falan yok burada ya onu nasıl yapcaz
Gappsi indir flashlaonu indiriyorum onu yapınca whatsapp falan girebilcek miyim.bi yerden play store u buldum whatsapp indirdim ama ekranda hiçbirşey çıkmadı
Eski sürümlerden birini yüklersen düzelebilirTELEFONA TEMA YÜKLÜYORUM AMA O RESİMDE GÖSTERDİGİM YER DEGİŞMİYOR WİNDOWS PHONE GİBİ Bİ SİMGE VAR NASIL DEGİŞTİRECEGİM LÜTFEN YARDIM EDİN![]()
abi belekota super lite romun yeni resimlerini atsanEski sürümlerden birini yüklersen düzelebilir

Başka telefonlarada okutmayı dene sorun kartta da olabilirselam Burak kardeşim ben bu romu sorunsuzca kurdum
ama daha sonra sıfırlamak zorunda kaldım 8 gb microcd kart takılıydı sureklı onu kullanıyrdum sıfırladıktan sonra kartı okumaz oldu
kartı baska cıhazlarave pc takınca kart ateş gbi oluyr benm cihazda ısınmıyr ama görmüyor içinde 800 resm vardı giderse çok üzülürüm yardımcı olurmusun?![]()
Başka telefonlarada okutmayı dene sorun kartta da olabilir
weekly 10 u kurunca böyle bi sorun yaşadm