Resurrection remix pek tercih edilen bir rom degil galiba Archi nin haftalik romu ondan daha çok tutmus gibi bir ara firsatm olur ve canım sıkılırsa yukleyecegim o zamana kadar romu atmazsan paylasirim deneyimimi 
Root yetkisinin acildigini belirten biseyya bu statusbardaki kare ne bilen varmi cozebilmis degilim![]()
supersu yükle sonra uygulamaya girip güncelle o işaret gidecektirya bu statusbardaki kare ne bilen varmi cozebilmis degilim![]()
hangi rom kardeş şarjı nasıl gidiyor pekiMd4 romdayim su anda batarya performansi qs ten de iyi gibi blekote note 4 v4 qs ten kotuydu az da olsa. Blekote note 4 v4.1 enki kernel flashlasak sorun olur mu kernel resmen kokluyor bataryayi
hangi rom kardeş şarjı nasıl gidiyor peki

Edit: MD4 Romun şarjının iyi gittiğini sanıyordum fakat pil göstergesi yanlışmış sonradan farkına vardım. Aslında doğru şarjı göstermiyormuş başka roma geçince yüzde 18 birden düştü şarj. O konuda sıkıntısı olabilir. Kullanım süresi normal diyebilirim qs kitkat falan kadarMr. MoDy adlı kişinin yayınladığı M.D.4 adlı romu kullanıyordum düne kadar pek memnun kalmadım açıkcası. Rom kernel flashlamadan adeta 3310 çünkü ram yetersizliğinden çok kasıyor. Rom rengarenk ve göze hoş geliyor fakat eksiklikleri var giderilmesi gereken onlar giderilse ve rom geçişleri uygulama açılışı olsun daha öününde uzun bir yol var. Şu anda Blekota Note 4 rom yüklemekteyim işlem bitince mesajımı editlerim![]()
QS bence hala geliştirilebilir bir rom, bir eksiği veya fazlası yok o yüzden sade ve stabil. Aslında ayarlarıyla oynayıp çeşitli özellikler port edilebilse güzel olurdu.en iyi sarj 4.4.2 de.
QS romda 6 saat ekran süresi alıyordum cm12de 3 buçuk saate düştü![]()