Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

jongass

Üye
Cyanogenmodda sistem optimizasyonu yapabilecek kimse yok mu ya onca kisi icinden :D batarya sorununa bir cozum bulunamaz mi, bizim kendi cozumlerimiz bi ryere kadar ve kisa vadeli

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
batarya sorununa çözüm performans ayarlarindan

ondemand-noop yapın faydalı olucaktır ama bariz performans düşer.

ben 5 saat 15 dk ekran süresi almıştim
Resurrection Remix yüklemeyi düşünüyorum nasıl acaba kullanan arkadaşlar yazabilirlermi ?

jongass

Üye
Söylediğini daha once yapmistim kardesim fakat o zaman sa cyanogen mod yükleyip yine touchwiz arayuzu gibi oluyor deger mi buna :) Resurrection remix pek tercih edilen bir rom degil galiba Archi nin haftalik romu ondan daha çok tutmus gibi bir ara firsatm olur ve canım sıkılırsa yukleyecegim o zamana kadar romu atmazsan paylasirim deneyimimi :D

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya ben eriniyorum bıktım artık rom yüklemekten note v4.1 deyim şuan

jongass

Üye
Valla ne desen haklisin kardeşim s3 su an icin tam arada bir telefon kassam mi kasmasam mi karar veremez gibi. Bi yerden kisinca diger yerden aciliyor ornegin batarya performans gibi. Ben de eriniyorum arada bir canim istiyor lollipop cm12 yukluyorum sonra niye yukledim ben bunu deyip qs e geri donuyorum bu isin sonu yok galiba
Blekota v4.1 mi?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya bu statusbardaki kare ne bilen varmi cozebilmis degilim :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
duvar kagidi guzelmis paylasir misin

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sarj 1 günü çıkarmayacak gibi

jongass

Üye
Sarj berbat optimizasyon sifir performans var sirf o da bir haftaya kayboluyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
performansta sikinti yokta sarj berbat gibi ya. %84 sarjda 30 dk ekran süresi nedir ya :)

blekota note 4 yada qs roma dönücem gibi.

jongass

Üye
Md4 romdayim su anda batarya performansi qs ten de iyi gibi blekote note 4 v4 qs ten kotuydu az da olsa. Blekote note 4 v4.1 enki kernel flashlasak sorun olur mu kernel resmen kokluyor bataryayi

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
4.1 ustune boeffla kernel çak keyfine bak.

bu cm 12 nin gelişmesi lazim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Md4 romdayim su anda batarya performansi qs ten de iyi gibi blekote note 4 v4 qs ten kotuydu az da olsa. Blekote note 4 v4.1 enki kernel flashlasak sorun olur mu kernel resmen kokluyor bataryayi
hangi rom kardeş şarjı nasıl gidiyor peki

jongass

Üye
hangi rom kardeş şarjı nasıl gidiyor peki

Mr. MoDy adlı kişinin yayınladığı M.D.4 adlı romu kullanıyordum düne kadar pek memnun kalmadım açıkcası. Rom kernel flashlamadan adeta 3310 çünkü ram yetersizliğinden çok kasıyor. Rom rengarenk ve göze hoş geliyor fakat eksiklikleri var giderilmesi gereken onlar giderilse ve rom geçişleri uygulama açılışı olsun daha öününde uzun bir yol var. Şu anda Blekota Note 4 rom yüklemekteyim işlem bitince mesajımı editlerim :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
biz resurrection remix devam :)

valla acayip üşeniyorum ya uğraşamam şimdi iki saat :)

jongass

Üye
Mr. MoDy adlı kişinin yayınladığı M.D.4 adlı romu kullanıyordum düne kadar pek memnun kalmadım açıkcası. Rom kernel flashlamadan adeta 3310 çünkü ram yetersizliğinden çok kasıyor. Rom rengarenk ve göze hoş geliyor fakat eksiklikleri var giderilmesi gereken onlar giderilse ve rom geçişleri uygulama açılışı olsun daha öününde uzun bir yol var. Şu anda Blekota Note 4 rom yüklemekteyim işlem bitince mesajımı editlerim :)
Edit: MD4 Romun şarjının iyi gittiğini sanıyordum fakat pil göstergesi yanlışmış sonradan farkına vardım. Aslında doğru şarjı göstermiyormuş başka roma geçince yüzde 18 birden düştü şarj. O konuda sıkıntısı olabilir. Kullanım süresi normal diyebilirim qs kitkat falan kadar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
en iyi sarj 4.4.2 de.

QS romda 6 saat ekran süresi alıyordum cm12de 3 buçuk saate düştü :)

jongass

Üye
en iyi sarj 4.4.2 de.

QS romda 6 saat ekran süresi alıyordum cm12de 3 buçuk saate düştü :)
QS bence hala geliştirilebilir bir rom, bir eksiği veya fazlası yok o yüzden sade ve stabil. Aslında ayarlarıyla oynayıp çeşitli özellikler port edilebilse güzel olurdu.