valla yükle deseydin dosyaları bile indirmiştim dün hazırdı bekleyelim biraz görsel olarak hoşuma gitti aslında bu değişik ama dün eğpey siteye baktım hata alan çokmuş sanırım
valla yükle deseydin dosyaları bile indirmiştim dün hazırdı bekleyelim biraz görsel olarak hoşuma gitti aslında bu değişik ama dün eğpey siteye baktım hata alan çokmuş sanırım
Ben beta 8 kullanmıştım beta 8 den beri 10 civarında güncelleme aldı
Hız olarak gayet iyiydi şarjı hızlı bitiyordu kullandığın romu yedekle bu romu yükle beğenmezsen yedeğe dönersin
Konuda yazıyor titanium ile değil philz ile yedekliyeceksin philz ile yedekleme yapıyor ama bazen yedekte hata oluyor eğer önemli dosyaların programların varsa başka bir şekilde yedekle sonra philz ile yedekle
Yedeğe dönerken yedek çalışmazsa yeniden kullandığın romu yüklersin
burak kardeş bisey soracam. ben simdi bu weekly 10 u indirdim diyelim yukledigimde sifirdanmi kurulcak. yani suan yuklu olan hesap uygulama vs gifecek mi??
burak kardeş bisey soracam. ben simdi bu weekly 10 u indirdim diyelim yukledigimde sifirdanmi kurulcak. yani suan yuklu olan hesap uygulama vs gifecek mi??
Acikcasi denemek isterdim fakat ilk basta hızlı olup sonradan kasmasi ve bataryanin su gibu akmasi yuzunden vazgectim fakat weekly 8-9 surumlerinden pek fazla bir sey degistigini sanmiyorum