Öneri cyanogenmod 11 tw arayüzü

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
cyanogenmod 11 tw arayüzü
arkadaşlar cm 11 e toucwiz arayüzü eklemek mümkünmü böle bşe yapılarblrmi ?

• Beğen
Tepkiler: bilal72

bilal72

bilal72

Üye
Yapilabilirse ben hemem cm 11 e geçecm

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Yapilabilirse ben hemem cm 11 e geçecm
ben şu an cm 11 ullanıyorum memnunum yni pe bi sorun yok gbi ikonlara braz yabancı kaldım ama eğer tw arayüzünü entegre falan edileblirse tam anlamıyla süper olur :D

bilal72

bilal72

Üye
Haklısın hocam bende s4 mini ye cm11 yükledim tel uçuyor resmen en ufak kasılma yumulma yoktu ama cm nin arayüzü güzel değil o yüzden orjinale geri döndüm.

• Beğen
Tepkiler: ykpknl
ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın hocam bende s4 mini ye cm11 yükledim tel uçuyor resmen en ufak kasılma yumulma yoktu ama cm nin arayüzü güzel değil o yüzden orjinale geri döndüm.
Hem son surum android keyfi hemde hiz gayet cezbedici Seylerr ikon degisikligi tema yuklenerek oluyo fakat ama tamamen arayuzu etkilicek bse sart yani

bilal72

bilal72

Üye
Aynen..
Ben hemen hemen tüm launcherleri denedim ama hiçbiri hoşuma gitmedi. Çoğu kişi Touchwiz i artık sıkıcı buluyor ama ben çok beğeniyorum hiçbir launcher tatmin etmiyor Touchwiz kadar:-)

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Aynen..
Ben hemen hemen tüm launcherleri denedim ama hiçbiri hoşuma gitmedi. Çoğu kişi Touchwiz i artık sıkıcı buluyor ama ben çok beğeniyorum hiçbir launcher tatmin etmiyor Touchwiz kadar:-)
Aynn ilk deneyimim onla oldu fazlasiyla alistim o arayuze yanii yazilimi yapanlar bunuda yazilima ekliyebilecek kdar bilgiye ve tecrubeye sahiplerr aslinda yapmalari lazim

bilal72

bilal72

Üye
Formda sanki bi ara gördüm Touchwiz in cm ye yamalanabildigine dair :confused:

bilal72

bilal72

Üye
Tabi cm 11 e olur mu bilmem

bilal72

bilal72

Üye
Kolay aslında sen s4 mu s3 ün mu arayüzünü istiyorsun? Onu belirleyip ordakileri indiriyorsun zip olanları cwm ile yükleyeceksin apk olanları da normal paket Yükleyici den eklersin bu kadar basit:-)

bilal72

bilal72

Üye
Kolay aslında sen s4 mu s3 ün mu arayüzünü istiyorsun? Onu belirleyip ordakileri indiriyorsun zip olanları cwm ile yükleyeceksin apk olanları da normal paket Yükleyici den yuklersin bu kadar basit:-)

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
E sn nye denemiyosun yapmayi bliyosan :)

bilal72

bilal72

Üye
bende net çok az hem s4 mini için olan cm 11 test aşamasında, stebil olanı çıksın herşeyi deniycem :)

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
bende net çok az hem s4 mini için olan cm 11 test aşamasında, stebil olanı çıksın herşeyi deniycem :)
S3 miniye yukledim pek bi hata yok nerdeysee neyse sn bi dene olumlu snuc snrasi bi knu acarsn artik :)

sohey

Üye
Yüklenebilir.

sohey

Üye
Senin verdiğin linkte var zaten orjinale en yakin olanı o.Kurulumumu soruyorsun ?

Üst Alt