ben şu an cm 11 ullanıyorum memnunum yni pe bi sorun yok gbi ikonlara braz yabancı kaldım ama eğer tw arayüzünü entegre falan edileblirse tam anlamıyla süper olurYapilabilirse ben hemem cm 11 e geçecm

Hem son surum android keyfi hemde hiz gayet cezbedici Seylerr ikon degisikligi tema yuklenerek oluyo fakat ama tamamen arayuzu etkilicek bse sart yaniHaklısın hocam bende s4 mini ye cm11 yükledim tel uçuyor resmen en ufak kasılma yumulma yoktu ama cm nin arayüzü güzel değil o yüzden orjinale geri döndüm.
Aynn ilk deneyimim onla oldu fazlasiyla alistim o arayuze yanii yazilimi yapanlar bunuda yazilima ekliyebilecek kdar bilgiye ve tecrubeye sahiplerr aslinda yapmalari lazimAynen..
Ben hemen hemen tüm launcherleri denedim ama hiçbiri hoşuma gitmedi. Çoğu kişi Touchwiz i artık sıkıcı buluyor ama ben çok beğeniyorum hiçbir launcher tatmin etmiyor Touchwiz kadar:-)
Olsa cok iyi olurr yaa braz bktim googlede ole elle tutulur bse bulamadim :/Formda sanki bi ara gördüm Touchwiz in cm ye yamalanabildigine dair :confused:
Saoll bi bakiym ama bya karisik bseye benziyoTabi cm 11 e olur mu bilmem
Kolay aslında sen s4 mu s3 ün mu arayüzünü istiyorsun? Onu belirleyip ordakileri indiriyorsun zip olanları cwm ile yükleyeceksin apk olanları da normal paket Yükleyici den yuklersin bu kadar basit:-)
S3 miniye yukledim pek bi hata yok nerdeysee neyse sn bi dene olumlu snuc snrasi bi knu acarsn artikbende net çok az hem s4 mini için olan cm 11 test aşamasında, stebil olanı çıksın herşeyi deniycem![]()

Nasıl?Yüklenebilir.