djcancox
Üye
-
Konu Sahibi
-
kullanan varmı bu romu ?
hayır yükliyemezsinbende dün s3 üme 11.0 kitkat sürümünü yüklemeye çalışırken hata aldım ve 10.2 yükledim gerek görsellik gerek hız bakımından güzel geldi aslında fakat batarya ömrünü s3 ün son türkiye versiyonu olan xxem6 kadar iyi bulmadım inanırmısınız neredeyse 3 gün şarja takmıyordum telefonu ama bu bir gün falan anca gidicek gibi duruyor aslında sorum şu olucak bunun üstüne xxem6 kernelini yüklesem bir sıkıntı olur mu?
Evet bu rom la ayni romHiç ekran görüntüsü yok ama acaba bu rom şu verdiğim linkde ki rom la aynı mıdır? Cevap gelirse hemen yüklüyorum.Teşekkürler.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet bu rom la ayni romHiç ekran görüntüsü yok ama acaba bu rom şu verdiğim linkde ki rom la aynı mıdır? Cevap gelirse hemen yüklüyorum.Teşekkürler.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Youtuba girip videoyu aç dostum alttaki video açıklamalarında bütün linkler mevcut.Tesekkurler kardesim fakat videoda link paylaştım demişsin sadecekonuyu acanin linki gorunuyo
kardeş ben yükledim pişman oldum geri nasıl yükleyebilirim orjinal sistemi yardımcı olabilirmisin
bende dün s3 üme 11.0 kitkat sürümünü yüklemeye çalışırken hata aldım ve 10.2 yükledim gerek görsellik gerek hız bakımından güzel geldi aslında fakat batarya ömrünü s3 ün son türkiye versiyonu olan xxem6 kadar iyi bulmadım inanırmısınız neredeyse 3 gün şarja takmıyordum telefonu ama bu bir gün falan anca gidicek gibi duruyor aslında sorum şu olucak bunun üstüne xxem6 kernelini yüklesem bir sıkıntı olur mu?
sen yükledin mi memmunmusun ben şu an pardus hd rom kullanıyorumda fena değil batarya hız falan olarak boşuna uğraşmayım şimdiOrijinal ROM ben paylasmistim ROM bölümünden indirebilirsin başka ROM yüklersen büyük bi ihtimal IMEI gitmiş olucak
kitkat için cwm 6.0.4.4 e güncelle cwm ni ozaman hata almazssın bi ayrıntı söylim dedim
sen yükledin mi memmunmusun ben şu an pardus hd rom kullanıyorumda fena değil batarya hız falan olarak boşuna uğraşmayım şimdi
sen yükledin mi memmunmusun ben şu an pardus hd rom kullanıyorumda fena değil batarya hız falan olarak boşuna uğraşmayım şimdi
Orijinal ROM
kardeşim orjinal 4.1.2 kullanmadınmı daha önce aynısı değişen bişey yok ben yükledim evet sorunsuz çalışıyor çünkü custom rom degil samsung un orjınal fabrika rom u
eyer sen 4.4.2 kidkat rom dan bassediyorsanda şu an 4.4.2 kullanıyorum ısınma oluyı çözülmüş hızlı stabil ve pilde iyi bence satabil sürüm çıkmadı daha çıkıca paylaşıcam formda şu an bile gayet iyi4.4.2 bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?