THEKANS
Üye
-
Konu Sahibi
-
marka ve model soylermisin
Bende de galaxy y var. Custom romlarla ugrasma bence. En stabil rom stock romdur . O android 4. Yazanlara da inanma . Sadece ayarlardaki rakamı degistiriyolar baska bise degilbende galaxy young kullaniyorum
buna goru rom varmidir hani 4.0.1 gibi filan
tamam bakacamdostum kusuruna bakma cwm kaldirmak icin rom atmak gerekli onun icinde pceyer rom atarsan hersey duzelir ama dikat et bu rom atmak tehlilelidir
Knka sen özele gel ordan sana rom bulalımbende galaxy young kullaniyorum
buna goru rom varmidir hani 4.0.1 gibi filan
Cwm yüklemeyin mi ?Sen kullanamadıysan cwm nin suçu ne brick olmaz cwm yüklemeyle 2 yıldır detaylı bi şekilde android kullanıyorum artık her haltını öğrenmiş biri olarak cwm telefonun recoveryi sinden çok daha iyi senin telefon modeli ne acaba?
Knka sen özele gel ordan sana rom bulalım
Stock demek o kolay sen odin kullanmayı biliyon mu ?Kardeş galaxy youngun stock romu bana da lâzım.
Hayrına bi yardım etsen diyorum
Stock demek o kolay sen odin kullanmayı biliyon mu ?
Haa sen gaaps istiyon aslında telefonda cwm yüklü mü ? eğer öyleyse sana link atıyım onu flaşla hepsi gelir hemde güncel sürümler
Kardeş kusura bakma ( gaaps)
böyle terimlere yabancıyım.
Biraz açıklasan
Gapps google apps demek türkçesi google uygulamalarıKardeş kusura bakma ( gaaps)
Biraz açıklasan
Gapps google apps demek türkçesi google uygulamalarıKardeş kusura bakma ( gaaps)
Biraz açıklasan
Gapps google apps demek türkçesi google uygulamalarısen play store vs vs işe onları istemiyon mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?