Cwm>>Neo/Arc/ArcS/Ray/Pro/Play/Active/Mini/Mini Pro/Live With Walkman

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Cwm>>Neo/Arc/ArcS/Ray/Pro/Play/Active/Mini/Mini Pro/Live With Walkman
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

-Çok basit, bir yöntem tek ihtiyacınız rootlu telefon ve ekteki SE_Extreme_Tweak_Installer
-Ekteki zipi indiriyoruz. Telefonu pcye bağlıyoruz, "USB hata ayıklması ve Bilinmeyen kaynaklar açık olsun"
-Tabi ki telefonunuza uygun adb sürücülerinin yüklü olması gerekmekte, daha önceden pc comp. kullandıysanız ya da flashtool zaten yüklüdür.
-Zipin içinden dosyaları çıkartıyoruz. SE_Extreme_Tweak_Installer'ı çalıştırıyoruz.
-Select Option yazan yerden telefonumuzun modelinin olduğu seçeneği seçiyoruz.
-Install'a basıyoruz, bekliyoruz... Yükleniyor, bitiyor, telefonu açıyoruz.

**Ben sadece CWM yükledim, diğer mega bass'ı filan denemedim, ne oluyor, iyi mi çalışıyor kötü mü çalışıyor bilgim yok.
**Başlıktaki telefonlarda çalışıyor, denenmiş(xdada), ben sadece Xperia Rayde denedim, işe yaradı. Neo V başlıkta yok olmamasına rağmen denedik işe yaramıyor, bilginiz olsun.
**ROOT Gerektirir.
**Bootloaderı Açmadan CWM kurmak için basit bir yöntemdir. Yani Bootloader Locked cihazlar için.
**Sorumluluk kabul etmem. =P

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: doqukans2
güzel olmuş cwm yüklemek isteyen arkadaşım vardı neo ya ona baya yardımcı oldun şuan konuların iyi bide okuyanlar en azından bi beğenebilir yada teşekkür edebilirdi

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş cwm yüklemek isteyen arkadaşım vardı neo ya ona baya yardımcı oldun şuan konuların iyi bide okuyanlar en azından bi beğenebilir yada teşekkür edebilirdi

Yardımcı olduysam ne mutlu =)

Superfan

Üye
Evet bootloader açmadan yükleniyor ama CWM system klasörüne yükleniyor.Yani system'i formatlarsanız CWM gider.