messevim
Üye
Cwf nin gözünü seveyim :)
Aylardır cwf yüklemeye çekiniyordum. yüklemeye korkuyordum açıkçası. karışık olduğunu düşünüyordum. ama cwf lerin ekran görüntülerini gördükçe de içim içimi yiyordu. bugün bir başlayacağım dedim ne olursa olsun cwf atacağım n8 ime dedim ve sabah attım çok şükür. o kadar uzaktan görüldüğü gibi korkulacak birşeyi. bir karışıklığı yokmuş 
şu anda evols adlı bir cwf yükledim. genel olarak memnunum. batarya göstergesi falan değişti. birde menü biraz daha derli toplu hale geldi. sanki şarj süresinde de ufak bir iyileşme var.
önereceğiniz başka cwf ler var mı arkadaşlar ? hazır yüklemeyi öğrenmişken deneyeyim bi
şu anda evols adlı bir cwf yükledim. genel olarak memnunum. batarya göstergesi falan değişti. birde menü biraz daha derli toplu hale geldi. sanki şarj süresinde de ufak bir iyileşme var.
önereceğiniz başka cwf ler var mı arkadaşlar ? hazır yüklemeyi öğrenmişken deneyeyim bi
şuan kullanılan ve güncel olan cfw bu bildiğim kadarı ile.yenisi nokia güncelleme yayınlarsa hakangüven arkadaşımız tarafından yapılır yine.
link varsa bi atı verin de bakayım 

Bende çekinirdim geçen yaz CFW yüklemekten. Telefonu bozar mozar diye