cüzdan konusunda yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
cüzdan konusunda yardım lütfen
[h=4]cüzdana birtürlü kredi kartı yda banka kartı ekleyemedim bu satırları örnek olarak biri doldurursa sevinirim...

*Kredi kartı türü[/h]

[h=4]*Kredi kartı numarası[/h] - Kısa çizgi veya boşluk olmadan girin -

[h=4]*Son kullanma tarihi[/h]

[h=4]*Kart üzerindeki ad[/h]

[h=4]*CVV[/h]

[h=3]Fatura adresi[/h] [h=4]*Adres satırı 1[/h]

[h=4]Adres satırı 2[/h] - İsteğe bağlı -

[h=4]*Şehir[/h]

[h=4]*Posta Kodu[/h] Örnek: 80700-

[h=4]*Telefon numarası[/h] -- - Alan Kodu -
- Numara -
- Dahili Numara -

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kredi karti turunde visa, mastercard veya amex hangisi ise onu işaretle

Cvv kodu kartin arka yuzunde beyaz bant uzerinde 3haneli bir rakam var o rakami gir

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
kredi karti turunde visa, mastercard veya amex hangisi ise onu işaretle

Cvv kodu kartin arka yuzunde beyaz bant uzerinde 3haneli bir rakam var o rakami gir

abi bunu zaten yapıyorum kart üzerindeki ad diyor adı yazıp deniyorum olmıyor adı soyadı yazıyorum olmuyor byük küçük duyarlıdır diye bi büyük bi küçük deniyorum olmuyor kısacası olmuyor :vur

papakudioflu

papakudioflu

Admin
abi bunu zaten yapıyorum kart üzerindeki ad diyor adı yazıp deniyorum olmıyor adı soyadı yazıyorum olmuyor byük küçük duyarlıdır diye bi büyük bi küçük deniyorum olmuyor kısacası olmuyor :vur

cvv kodu dedigim gibi 3haneli rakam. Bir de bankayi ara kartin mail order'a kapali olabilir bu durumda kart tanimlanamaz.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi

cvv kodu dedigim gibi 3haneli rakam. Bir de bankayi ara kartin mail order'a kapali olabilir bu durumda kart tanimlanamaz.

Bak bu mail order dediğini bilmiyordum işte muhtemelen bu yüzdendir yarın arayayım :tşk:.internet bankacılığından açlmazmı bu?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bak bu mail order dediğini bilmiyordum işte muhtemelen bu yüzdendir yarın arayayım :tşk:.internet bankacılığından açlmazmı bu?

bilmiyorum. Sen bankani ara durumu anlat muhtemelen bankadan kaynaklanan bir durum.

n000k

n000k

Üye
sanırım onu sadece bankayı arayıp açtırabilirsin.. bak Ali abinin dediği gibi mail order kapalıdır senin :oke: hadi hayırlısı, sorunun çözülür inşallah :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu cüzdan uygulamasından nerelerde faydalanırız dün nfc için sim kartı 256 K yapacaktı turkcell de micro sim yoktu buyukten kesti telefon kartı okumadı 128 K taktılar micro karta acaba nfc okurmu bu metro tranvay ido mido geçermi ya

hsngul44

hsngul44

Üye
Bu cuzdan uygulamasını kullananlar biraz bilgilendirebilirler mi

Ne işe yarar

Nasıl kullanılır

Gibi

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Mağazadan alışveriş yapmaya yarıyor belliki ama daha nasıl artıları var ben de merak ettim bak araştıralım bari ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...